Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért teszik ki ennyien ide a...

Miért teszik ki ennyien ide a képüket, hogy "Szép vagyok? " "Nagyon csúnya vagyok? " "Hogy nézek ki? " stb?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam valamelyik nap, hogy ez miért van - és nem jutottam sokra. A lányok azért rakják ki a képeiket, hogy megtudják, mennyi esélyük van a srácnál, aki tetszik nekik, legalábbis én így gondolom. De ha pont annak az egy embernek nem tetszik, akkor nem mindegy?

Fura dolgok ezek.

Vélemény?

2012. nov. 19. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

két lehetőség:

vagy beképzeltek és ajnározni akarják magukat (ribi kategória)

vagy önbizalomhiányosak tényleg és kíváncsiak

2012. nov. 19. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:

2007től használom az oldalt, 2008ban már jöttek az első képek személyekről, hogy mi a véleményünk a hajáról, sminkjéről, és tulajdonképpen jelenleg is megmaradt ez a hagyománya

Én kifejezetten örülök ha olyan szép lányokba botlok akik megmozgatnak bennem valamit

20/F

2012. nov. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!