Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nem sok egy 13...

Szerintetek nem sok egy 13 éves lánynak 46 kg? Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha 150 centi, és pubertás előtt van, kissé sok. Ha 180 centi, és már elérte a pubertás bőven, akkor elég kevés.

Mindenesetre valószínűtlen, hogy fogynod kellene.

2013. jan. 20. 11:53
 2/9 A kérdező kommentje:
160 vagyok
2013. jan. 20. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor aligha sok. De mond, ahogy sok kérdezőnek, nálatok sincs otthon tükör, hogy belenézz? Szerinted ennyi alapján meg lehet állapítani, jó-e súlyod? Meg egyáltalán ki szerint? Valaki a vékonyabbat szereti, valaki a húsosabbat. Mindenkinek nem tetszhetsz.
2013. jan. 20. 11:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó, de én vékony szeretnék lenni. :(
2013. jan. 20. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok. Így sem és úgy meg pláne nem, ha figyelembe veszed, hogy ennyi idősen még bőven növésben vagy. Fogyókúrázni semmiképpen ne akarj, inkább kezdjél el sportolni, az sokkal egészségesebb és az alakod is szebb lesz tőle.
2013. jan. 20. 12:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben. :)
2013. jan. 20. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:

teljesen jó!!

én 162 cm vagyok és 45-6 kg. szerintem pont ideális, ne akarj lefogyni

2013. jan. 20. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én speciel 13 éves és 50 kilós vagyok. És nem hogy sok lenne, hanem egyenesen ideális. Mondjuk én az a a típus vagyok, aki nem tud se fogyni, se hízni, de az osztályomból többen mondták, hogy ilyen alakot akarnak. Mondjuk az is része a dolognak, hogy 168 centis vagyok, szóval nem éppen alacsony. De a 46 akkor sem sok. És egyébként meg hülyeség az, hogy korból és súlyból mondjuk meg, hogy sok-e. Lehetnek nehéz csontjaid is és akkor a 60 kiló sem látszana. Az egész az alkattól, csontozattól függ.
2013. jan. 20. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen már majdnem 60 kg voltam... Mondjuk kcisit magasabb is voltam már nálad. De tökéletesen meg voltam elégedve az alakommal, és megfelelően vékonynak tartottam magam. Szóval ennyiből én nem tudom megmondani. ;) 14/l
2013. jan. 20. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!