1/11 A kérdező kommentje:
17/F
2013. jún. 11. 20:31
3/11 anonim válasza:
Üdvözöllek téged, és a szemöldöködet! +.+
5/11 anonim válasza:
A szemöldöködet ritkítani kéne, főleg hogy ez idővel csak sűrűbb lesz, de egyébként nincs veled baj, átlagos vagy.
8/11 anonim válasza:
helyes vagy, de ez csak egy fej. hol a többi? :)
10/11 anonim válasza:
hát a szemöldököd tényleg ritani kéne, de ne csináld magadnak otthon, hanem menj el kozmetikushoz.
tudom, fiú vagy, de én láttam fiúkat is kozmetikushoz járni, úgyhogy először jobb, ha ő szedné ki neked, minta te csesznéd el otthon.
és egyébként, annakidején amikor kozmetikusnál voltam, a fiú szemöldökét valamilyen gyantával alakitotta a kozmetikus, úgyhogy szerintem nem is kellet neki otthon csipesszel szedni. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!