Miért változik folyton a külsőm?
Figyelt kérdés
Ha otthon vagyok, vagy olyan helyen, ahol jól érzem magam, azt mondják, hogy szép vagyok, és ha a tükörbe nézek, minden oké. ...De ha az iskolában vagyok, pillanatok alatt megváltozom, és ezt többen is észrevették rajtam. A fejem, kezem piros lesz, a ragyáim előjönnek, a hajam nem szép, fénytelen lesz, és összevissza áll, mindenki lerondáz. A poén az, hogy ezen NEM tudok változtatni, akkor is előjön, ha nem vagyok ideges, és NEM csak beképzelem. (Ezen kívül is más-más helyzetben máshogy nézek ki.) Ez már 3 éve így van, és NAGYON idegesítő, mert akik a csúnya formámban ismernek meg, nem tudhatják, hogy milyen vagyok...2012. máj. 9. 17:03
1/4 anonim válasza:
Nem vagy stresszes, ideges az iskolában? Nem görcsölsz túl a dolgokra? Amúgy a megvilágítástól is lehet szerintem, esetleg a sulis tükrök...
2/4 A kérdező kommentje:
Á, attól biztos nem, mert már emberek is észrevették rajtam... de, elképzelhető, mert nem nagyon szoktam ott jól érezni magam, csak nem tudom, mit lehetni ellene tenni, mert hiába próbálkozom..
2012. máj. 10. 16:49
3/4 anonim válasza:
Engedd el magad, ne foglalkozz ezzel
4/4 anonim válasza:
Te jóég! Velem pontosan ugyanez van!!:o Csak eddig azt hittem hogy ilyen nem létezik meg hogy csak beképzelem. De már a legjobb barátnőm is észrevette. És én sem tudom mitől lehet.:/ 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!