Hogy vesz magának valaki ruhát, akinek a súlya folyton változik jelentősen?
Öltönyt egyáltalán nem érdemes vásárolnod, csak ha beállt a súlyod. Addig ha valahova kell, kérj kölcsön valakitől, legrosszabb esetben vegyél ki kölcsönzőből. Még így is jobban jársz anyagilag.
Egyébként én például úgy vásárolok (nő vagyok), hogy olyan ruhákat veszek, amik vagy gumisak, tehát minden méretre jók, vagy könnyen bevehetők később.
Vagy a kínaiban valami olcsót, amit nem sajnálok két hónap után kidobni.
Kedves előttem válaszoló!
Addig ne ossz tanácsot, míg nem tudod valóban milyen árakkal dolgozik egy szabó, hanem csak tippelsz!
Az én férjemnek 30.000,- be került kompletten a zakó+nadrág, szabónál. Nem túlsúlyos, mert azért nézik a felhasznált anyagmennyiséget is. És bár nagyon szépen dolgoznak abban az üzletben, azért nem vetekszik mondjuk egy Baumler vagy Styl-es öltönnyel. A hátán valahogy olyan esetlenül áll ezért be akartuk vetetni, hát nem igazán sikerült úgy megcsinálniuk hogy az tényleg jó legyen.
A turkálóban keresés igenis jó ötlet, márcsak azért is mert ha a szabó pl. csinál egy 120 kg-os férfira öltönyt, az szerinted hogy fog mindig kinézni ha itt bevesznek-ott bevesznek belőle, mígnem eléri a 80-90 kg-ot. Ráadásul még a folyamatos átalakításért is fizetni fog...
oké, akkor várok, hogy beáljon, az mondjuk azt jelenti, hogy +-5 kilót tartok mondjuk fél évig?
nem feltétlen szükség az öltöny, csak 1 db nem ártana, ha kell, viszont ingek sem két fillérek és abból meg minimum 5 kell és ha 5 kilónként más méret kell kb, az is megfizethetetlen valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!