Szeretném feldobni a külsőm, full generálra lenne szükségem, hol kezdjem?
16 hónapos kisfiú anyukája vagyok,az utóbbi időben eléggé lestrapált.
Szerencsés alkatom van,vékony vagyok,talán túlzottan is,165 cm,46 kg.
A hajam hosszú,régen voltam fodrásznál,szeretnék valami dögösebb frizurát,de a hosszú hajhoz ragaszkodnék.Erre tippek?
A hétköznapokban általában farmer póló,sportcipő kombóban mászkálok,néha teszek fel sminket is.
Sajnos az arcbőröm nem túl szép,néha vannak pattanásaim.És nagyon fehér bőrű vagyok,sápadt,és azok a bizonyos sötét karikák nekem is megjelentek a szemem alatt.
Szeretnék csinosabb lenni,és változtatni a külsőmön.Szexisebben szeretnék öltözni,erre is várok tippeket.
Sportolok,meditálok,lelkileg rendben vagyok,de nem szeretnék elanyukásodni külsőleg sem,23 éves vagyok.
Várom a divat és a többi tippet :)
Előre is köszi :)
Őszintén szólva ez nem a divatozás ideje. Én pl. boltba, sétálni felveszem a magasabb sarkú cipőt, inget, kibontom a hajamat, de játszóra csakis strapabíró ruhát, edzőcipőt veszek fel, mert a gyerek tuti akkor veteti fel magát, miután totál behomokozta magát.
Én mindig sminkelek, ápolom a körmömet, gondosan epilálok, a hajamat meg feltűzöm laza kontyba vagy eltűzöm. A fodrász tudni fogja, mit csináljon a hajaddal, attól függ, milyen a típusa, nekem lépcsősen van levágva, mert oldalt mindig jobban törik.
Szerintem egy farmer is lehet csinos mutatós pólóval, nyaklánccal (ha nem szedi le a gyerek), magasabb sarkú cipővel.
nővérem is 23 éves és van egy 3 hónapos kislánya.
ő általában feltűzi a haját mikor a babával van mert a kislány mindig belekapaszkodik.
amúgy neki is hosszú haja van,most volt fodrásznál szépen formára lett igazítva és bemelíroztatta.
ha elmegy valahova akkor simán felvesz egy farmert egy szép felsővel nyaklánccal,fülbevalóval,sminkeli magát,farmerszoknyát is szokott felvenni toppal.
vagy pedig ugye nemsokára nyár van lehet felvenni nyári rucikat.
balerina cipő szép és kényelmes is a játszóra is szerintem.
a szemed alatti karikára használj korrektort és ha ráérsz akkor ubokrapakolást vagy vegyél egy krémet és azzal kenegesd.
a pattanásokra szerintem kipróbálhatnád a balea arclemosót nekem bevált.
tény,hogy most a baba az első és nem mindig tud a nő ilyenkor szuper csini és szexi lenni mikor fáradt stb.
de egy nő maradjon nőies és nyilván a párja miatt sem hanyagolhatja el magát.
itt van néhány tipp remélem te is találsz valami hasznosat.
Köszi szépen.
Azért az első válaszoló önellentmondásosan írt,azt mondod nem a divatozás ideje,aztán leírod,hogy magas sarkú cipőt,inget hordasz vásárláshoz,manikűrözöl,fodrász stb...ez mi,ha nem divatozás?
Egyértelmű,hogy a játszótérre nem kisestélyibe megy az ember...
Másodiknak,köszönöm a tippeket.
Egyébként használok korrektort,alapozós hidratáló krémet,vichy krémet a szem alatti karikákra...de nem sokat segít,igazából olyasmire gondoltam,hogy az ember ébredés után nézzen ki jobban,mert sminkelni én is tudok,meg kirittyenteni magam...
A mackónadrágokat például teljesen száműztem a szekrényemből,mert nem bírom őket,itthon cicanaciban,és tunikában vagyok általában.
A bőrömmel van problémám,és a sápadtsággal...
Sokat ápolom,heti 2-3 szor használok pakolást,egyszer bőrradírt...kozmetikusnál még soha nem voltam...
Az uborkapakolást kipróbálom,én garnier arclemosót használok,de nem segít...kipróbálom a baleát is.
A hajam hol copfba kötöm,hol kontyba,hol kiengedve,igazából párom ragaszkodik a hosszú hajhoz,magam festem,sötétbarnára,és mivel sápadt az arcom,és vékony vagyok,nagyon öregít,a hosszú egyenes haj,avonos pakolásokat teszek rá,eddig szerencsére nem törik...megmondom félek fodrászhoz menni,mert így könnyen kezelem,viszont tényleg olyan semmilyen egyenlő hosszúságú,királylány frizura...eddig mindig elcseszték...hajas szalonba meg gondolom egy vagyon a vágás,meg havonta vissza kellene menni,arra meg nem futja...mikor így is 4-5000 ezerért vágnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!