Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rajzoltam egy jelet az arcomra...

Rajzoltam egy jelet az arcomra, elég nagyot. Hülye vagyok, ha holnap így megyek el itthonról, hogy rajtam van?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 02:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

egy szóval nem említettem h ezen múlna az életed...csak mihelyt negatív választ kaptál rögtön dühöngeni kezdtél...a te arcod a te dolgod, de ettől még hagy legyen már jogom a véleményemet kifejteni anélkül, hogy korlátoltnak meg minden másnak elhordanának...

Legalább le tudnád írni mi az a jel...nonfiguratív, írás, jelkép...hol található?

2013. jún. 4. 11:41
 22/26 anonim ***** válasza:
Te is nagyon értelmes vagy, kicsilány! ^__^
2013. jún. 5. 22:19
 23/26 anonim ***** válasza:

-Mi a véleményetek?

-Az én véleményem.....

-Ki kérdezett, engem más nem érdekel, nekem tetszik, az a lényeg, meg különben is korlátolt vagy, és egyszerű, és vááááárgghhhhhhhaaaa márghabrrááááááá....

Ha unatkozol, eltölthetnéd az időd kreatívabban is. Mondjuk rajzolhatnál még az arcodra. Vagy lakkozd le a fejed. Csinálj hegtetkót a homlokodra, vagy egy arany emblémát ragassz rá, mondjuk törj le egyet egy autóról, és üvöltsd hogy Jaffa Kriiiiiiiiii. :D

2013. júl. 16. 23:07
 24/26 anonim ***** válasza:
"vááááárgghhhhhhaaaa márghabrráááááá" :DDDDDDD
2013. júl. 17. 01:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Te azt hiszed, hogy ha a kis buta fejed unatkozni kezd, akkor ki kell írni értelmetlen kérdéseket, és mi majd válaszolunk neked?

Aztán meg nyugodtan leszólhatsz minket? :D

Hü*lye pi*csa vagy! Nem fogunk itt ugrálni neked, ahogy akarod.

Ha ilyen idiótaságokat akarsz kiírni, máskor tartsd meg magadnak!

Gondolom menőnek, egyedinek fogod magad tartani a kis jeledtől.

Hát nem vagy az. :3

Szánalmas és gyerekes vagy. Azért 18 évesen nem így kéne viselkedni. Egy 12 évestől oké, ő most keresi a személyiségét, próbál kitűnni a tömegből, azt hiszi, hogy ez YOLO!, éretlen még, egy kislány.

De te már nagykorú vagy. Változtass magadon, mert így egy eléggé kis sekélyes pi*csa vagy. De nem túl sok eszed van, szóval lehet, hogy örök életedre ilyen maradsz. :)

De akkor fogd vissza magad, és ha a fejed azt mondja, hogy "csináld!", akkor azért se tegyed!

2013. júl. 17. 15:55
 26/26 anonim ***** válasza:

És hozzá tenném, hogy ne képzelj el egy begyepesedett, folyton otthon ülő személynek. :D

Biztos vagyok benne, hogy sokkal izgalmasabb az életem, sokkal pörgősebb, és sokkal őrültebb, mint a tiéd.

De a te kis próbálkozásod nagyon gyenge.

2013. júl. 17. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!