Rajzoltam egy jelet az arcomra, elég nagyot. Hülye vagyok, ha holnap így megyek el itthonról, hogy rajtam van?
Azért arcon ritka a tetkó normális embereknél ^^
Bár én nem vagyok normális....
Szerintem kipróbálom... jó kis teszt lesz. Kíváncsi vagyok hányan fognak szólni valamit az utcán :D Bár szerintem inkább csak megbámulnak.
Ha valaki innen gyik-ről majd észrevesz, akkor nyugodtan köszönjön oda.
Szerintem attól is függ h tudsz e rajzolni. (bár nem tudom alkoholos filccel mi szépet lehet alkotni...arról nem is beszélve h a bőr nem biztos h annyira szereti az alkoholos filcet)
Hát ha nagyon király akkor is gáz szerintem...inkább csináltass hennát, ezt meg mosd le...apoláros mosófolyadék (lakklemosó) talán leviszi.
Amúgy rakj már fel egy képet (ha zavar takard ki a szemed meg a többit csak a jel érdekel)
Megkérdezted h szerintünk hülyeség e h jelent rajzoltál az arcodra...én meg válaszoltam h szerintem hülyeség, mert egyrészt nem egészséges másrészt igénytelen.
Ha már stílusodat akarod kifejezni egy jelképpel csináld rendes módon ne filccel. (henna, tatoo)
Nem, te azt mondtad, hogy gáz, nem pedig azt, hogy hülyeség. A kettő bizonyos tekintetben felcserélhető lehet, de jelen esetben számomra a hülyeség kifejezés még nem zárja ki azt, hogy jó dolog :)
Ezzel pedig nem akarok semmit kifejezni. Egyszerűen így alakult az este, hogy az arcomra került.
Oké a gáz és a hülyeség szó nálam szinonimák...de komolyan ha ennyire zavarnak a negatív vélemények akkor inkább ne rakd ki a kérdést.
A képet még mindig várom mert az pl sokat segítene eldönteni.
Nem azért tettem ki a kérdést, mert ezen múlna az életem. Tőletek független a döntésem egyébként is. Egyszerűen ilyen kedvem volt :)
Képet nem mutatok, mivel teljesen lényegtelen, hogy neked tetszik-e a jel, elég ha nekem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!