Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17évesen elköltözhetek itthonr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17évesen elköltözhetek itthonról? A gyámügy milyen feltételekkel egyezne bele a költözésbe?

Figyelt kérdés
A barátomhoz szeretnék elköltözni..! De anyámék úgyse engednék meg! És úgy tudom hogy már 16évesen el lehet költözni otthonról szülői engedély nélkül úgy hogy ha a gyámügy beleegyezik! Milyen feltételek mellett egyezne bele? A bunkó válaszoktól,megjegyzésektől kíméljetek.. és olyan válaszokat se kérek hogy ez csak egy idétlen gyerekszerelem mert ez nem gyerekszerelem..! : )

2012. nov. 3. 10:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy ha szülői beleegyezés nélkül költöznél el, akkor téged otthonba raknak 18 éves korodig. Vagy pedig elköltözhetsz szülői engedély nélkül is, akkor viszont egy forintot se kell adniuk a szüleidnek, mert megtagadtad a velük létet. Tehát vagy otthon. vagy barátod pénz nélkül. vagy megpróbálsz normálisan élni.
2012. nov. 3. 10:40
 2/24 anonim ***** válasza:
És a számlákat, ruháidat, könyveidet, kajadát stb ki fogja fizetni? a gyámügy?
2012. nov. 3. 10:40
 3/24 A kérdező kommentje:

1. 10:40es: én úgy tudom hogy ilyenkor kijön a gyámügy a szülőkhöz és utána meg kimegy a leendő gyámokhoz azaz a barátom szüleihez..és ott megnézi milyen a környezet,keresnek-e annyit hogy eltudjanak tartani mégegy gyereket stb.. csak azt nem tudom hogy milyen feltételek mellett egyezik bele a gyámügy hogy a barátom szülei legyenek a gyámjaim..! :S

2. 10:40es: a barátom szülei mindent fizetnének és nyáron meg már megyek majd ilyen nyári munkára és besegítenék nekik a számlákba bár tudom hogy apuja nem engedné..! :S

2012. nov. 3. 10:49
 4/24 A kérdező kommentje:
mármint azt nem engedné hogy pénzt adjak neki mert ott lakok..! :/ a barátom azt mondta hogy ha odaköltöznék akkor gyűjtene pénzt arra hogy én is elmenjek jogsit "szerezni" és ha akarnék ha nem elküldene..
2012. nov. 3. 10:51
 5/24 anonim ***** válasza:
és nem éreznéd gáznak hogy mindent kifizetnek neked? ennyire rossz a helyzet otthon, hogy nem bírsz ki még egy évet?
2012. nov. 3. 11:01
 6/24 anonim ***** válasza:
2012. nov. 3. 11:01
 7/24 anonim ***** válasza:
nagyon értelmes vagy, szerintem az ott alvás és az odaköltözés az kicsit más. de szép volt. szövegértés 1 es, leülhetsz.
2012. nov. 3. 11:05
 8/24 anonim ***** válasza:

lol utolsó :D

2 nap alatt 2 évet öregedett.

várj még 1 napot akkor már 18 leszel :D

2012. nov. 3. 11:06
 9/24 A kérdező kommentje:
15vagyok.. ezt csak azért írtam ki hogy 17évesen elköltözhetek-e mert meg lett beszélve a szüleivel hogy amint betöltöm a 17 akkor költözök oda..vagy előbb azaz 16évesen.. 8hónap múlva 16leszek és 1év 8hónap múlva meg 17 szóval az már nem olyan sok! :O ; )
2012. nov. 3. 11:13
 10/24 anonim ***** válasza:
egy évet nem tudsz még várni?
2012. nov. 3. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!