Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17évesen elköltözhetek itthonr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17évesen elköltözhetek itthonról? A gyámügy milyen feltételekkel egyezne bele a költözésbe?

Figyelt kérdés
A barátomhoz szeretnék elköltözni..! De anyámék úgyse engednék meg! És úgy tudom hogy már 16évesen el lehet költözni otthonról szülői engedély nélkül úgy hogy ha a gyámügy beleegyezik! Milyen feltételek mellett egyezne bele? A bunkó válaszoktól,megjegyzésektől kíméljetek.. és olyan válaszokat se kérek hogy ez csak egy idétlen gyerekszerelem mert ez nem gyerekszerelem..! : )

2012. nov. 3. 10:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ő tényleg más mint a többi pasi.. : ) És én tudom hogy ÖRÖKRE velem marad!
2012. nov. 3. 13:09
 22/24 anonim ***** válasza:

kislany te nagyon el vagy tevedve... de folosleges veled vitatkozni mert a te korosztalyod ugye erettebb a koranal es mindent jobban tudnak mind a felnottek

te is csak 1 vagy a rengeteg naiv csitri kozul

2012. nov. 3. 13:44
 23/24 Vérgibbon ***** válasza:

Szia

Az eredeti kérdésedre a válasz. A gyámügy csak akkor egyezik bele, ha:

1, A bíróság kimondja, hogy a szüleid innentől kezdve nem a szüleid. Ekkor bekerülsz egy otthonba, ahol hónapokig fogsz lakni míg megvizsgálnak minden tényezőt, miért is kellett téged elvenni a szüleidtől. Utána vagy eközben a barátod szülei elvégeznek egy tanfolyamot ahol megtanítják nekik hogyan kell egy gyereket felnevelni. (Hiába van a leendő gyámjaidnak saját gyermeke akkor is el kell végezni a tanfolyamot. Ez egy év időtartamú. Tetszik nem tetszik ez van.)

2, A szüleid önként lemondanak a szülői jogukról (ez alapból szerintem ki van zárva). Ekkor bekerülsz egy otthonba, ahol hónapokig fogsz lakni míg megvizsgálnak minden tényezőt, miért is mondtak le rólad a szüleid. Utána vagy eközben a barátod szülei elvégeznek egy tanfolyamot ahol megtanítják nekik hogyan kell egy gyereket felnevelni. (Hiába van a leendő gyámjaidnak saját gyermeke akkor is el kell végezni a tanfolyamot. Ez egy év időtartamú. Tetszik nem tetszik ez van.)E gyszerűbb azonban ha inkább megvárod azt míg nagykorúvá érsz.

2012. nov. 3. 13:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen természetes ez a hozzáállás és látásmód a korából adódóan, mindenki így vélekedett ennyi idősen, de majd úgyis rájön hogy az élet nem habostorta sajnos...és az örökké nem létezik, pláne nem "ő más"...

26/l

2012. nov. 3. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!