A nyelv vagy a köldök PC fáj jobban?
Figyelt kérdés
Nekem elég kicsi a fájdalomküszöböm, 2 hónapja csináltattam köldök piercinget és az nekem nagyon fájt:S Viszont szeretnék majd nyelvbe is, csak nem tudom be merjem e vállalni:D2013. jún. 2. 21:09
1/3 anonim válasza:
Nekem a köldök pc jobban fájt, amikor berakták. A nyelvemben nem, mert kaptsm lidokaint. Az csak utána fájt, de akkor sem nagyon.
2/3 anonim válasza:
Én nem raknék egyik helyre sem. Nincs az a nyelv és köldök, ami elbír egy personal computer-t. (lásd. pc)
Bocs az off-ért. :)
3/3 anonim válasza:
Hát...én a köldök piercinget egyáltalán nem éreztem, csak utána, mikor jó humorú haverom hasba vágott, tehát a nyelv piercing jobban fáj...(bár igazából az se vészes, szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!