Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elég buta kérdés, de miért...

Elég buta kérdés, de miért nem like-olnak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya,mert tényleg nem...de annyira rosszul esik,mikor felrakok egy képet facebookra,és lájkolják vagy 10-en..

Viszont,ha egy nagyon veszélyes fejű csaj kirak egy képet kisnadrágban meg kitett mellekkel,akkor az 1 óra alatt minimum 60 lájkot érdemel..

Csupán az esik rosszul,hogy az emberek emiatt lenéznek,kinevetnek,csúnyának,jelentéktelennek tartanak..:( 18/L

2013. jún. 2. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%

Csak irigy vagy. :D

Én RENGETEG olyan lányt ismerek, akik csak simán mosolyognak a kamerába, nem vágnak fejeket, nincsenek agyonsminkelve és nincs is ki semmijük, mégis több, mint 100 lájkot kapnak. :D

Ez azon múlik, hogy hány ismerősöd van, és mennyien kedvelnek...

2013. jún. 2. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy népszerű.
2013. jún. 2. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Szeretném, ha ez lenne a legnagyobb gondom. :D

Vagy népszerűtlen vagy, vagy pedig az ismerőseid már eljutottak arra szintre, hogy nem azon a szaros közösségi oldalon élik az életüket, mint a 13 évesek. Mert te kb ott ragadtál le ezek szerint.

Amúgy meg tegyél fel valami érdekes képet, mert a 25. ugyanolyan tükörbenpózolós, agyonsminkelt, szétretusált, kacsaszájas beállított képet én se lájkolom senkinél.

De most akkor megyek is sírni a sarokba, mert az egyik képemen csak 43 lájkot kaptam, másnak meg 50 is volt...

De ha lájkolástól leszel boldog, lájkold te is mindenkinek az összes képét, meg csücsörítős, dekoltált fotóval próbálkozz.

2013. jún. 2. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:

A lájkolás nem feltétlenül arról szól, hogy tényleg tetszik-e vagy sem. Lájkolom a barátaim képét, mégha talán nem is a legelőnyösebb, mert őt "lájkolom". Ha valaki népszerűbb, több ismerőse van, akkor annak több lájk is fog érkezni a képeire. Ez nem csúnyaság kérdése, hanem ismeretségé. Ne vedd magadra, és ne irigykedj másokra, főleg ilyen apró-cseprő dolgok miatt nem.

Senkit nem az jellemez, hogy hány lájk jön a képeire.

2013. jún. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!