Elég buta kérdés, de miért nem like-olnak?
Nem vagyok csúnya,mert tényleg nem...de annyira rosszul esik,mikor felrakok egy képet facebookra,és lájkolják vagy 10-en..
Viszont,ha egy nagyon veszélyes fejű csaj kirak egy képet kisnadrágban meg kitett mellekkel,akkor az 1 óra alatt minimum 60 lájkot érdemel..
Csupán az esik rosszul,hogy az emberek emiatt lenéznek,kinevetnek,csúnyának,jelentéktelennek tartanak..:( 18/L
Csak irigy vagy. :D
Én RENGETEG olyan lányt ismerek, akik csak simán mosolyognak a kamerába, nem vágnak fejeket, nincsenek agyonsminkelve és nincs is ki semmijük, mégis több, mint 100 lájkot kapnak. :D
Ez azon múlik, hogy hány ismerősöd van, és mennyien kedvelnek...
Szeretném, ha ez lenne a legnagyobb gondom. :D
Vagy népszerűtlen vagy, vagy pedig az ismerőseid már eljutottak arra szintre, hogy nem azon a szaros közösségi oldalon élik az életüket, mint a 13 évesek. Mert te kb ott ragadtál le ezek szerint.
Amúgy meg tegyél fel valami érdekes képet, mert a 25. ugyanolyan tükörbenpózolós, agyonsminkelt, szétretusált, kacsaszájas beállított képet én se lájkolom senkinél.
De most akkor megyek is sírni a sarokba, mert az egyik képemen csak 43 lájkot kaptam, másnak meg 50 is volt...
De ha lájkolástól leszel boldog, lájkold te is mindenkinek az összes képét, meg csücsörítős, dekoltált fotóval próbálkozz.
A lájkolás nem feltétlenül arról szól, hogy tényleg tetszik-e vagy sem. Lájkolom a barátaim képét, mégha talán nem is a legelőnyösebb, mert őt "lájkolom". Ha valaki népszerűbb, több ismerőse van, akkor annak több lájk is fog érkezni a képeire. Ez nem csúnyaság kérdése, hanem ismeretségé. Ne vedd magadra, és ne irigykedj másokra, főleg ilyen apró-cseprő dolgok miatt nem.
Senkit nem az jellemez, hogy hány lájk jön a képeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!