Elég buta kérdés, de miért nem like-olnak?
Nem vagyok csúnya,mert tényleg nem...de annyira rosszul esik,mikor felrakok egy képet facebookra,és lájkolják vagy 10-en..
Viszont,ha egy nagyon veszélyes fejű csaj kirak egy képet kisnadrágban meg kitett mellekkel,akkor az 1 óra alatt minimum 60 lájkot érdemel..
Csupán az esik rosszul,hogy az emberek emiatt lenéznek,kinevetnek,csúnyának,jelentéktelennek tartanak..:( 18/L
nahát, én meg képeket sem rakok fel, akit érdekel, annak elküldöm mélben
Szerintem bunkó ismerőseid vannak, nem is értem, mi múlik ezen, hogy most lájkolnak-e vagy sem??? Ettől vagy valaki?
Jó ég, nem lájkoltak, most mi lesz?
A facebukon kívül már nincs is élet?
miféle kérdés ez? küldd privátban a profilod, megdoblak pár like-al, ha ettől jobban leszel:)
amúgy. felkapott manapság ez a SzJG. olvastam. és nagyon okos dolgok vannak erről a témáról benne:) ajánlom (okéé, alsós nyelvezet, de a mondanivaó ugyanaz.)
fel a fejjel! :)
B*szki mások a te korodban most az érettségire vannak ráfeszülve, meg hogy bekerüljenek az általuk választott suliba, neked meg az, hogy kevesen lájkolják a képedet... hát LoL....
Nekem is van olyan ismerősöm, aki ha csak böffent 30 like-ot kap 10 perc alatt, de ez azért van, mert van 1000 ismerőse és qrva népszerű. Persze a nyomkodók többsége jól ki is beszéli z illetőt a háta mögött.
Amúgy meg ne is haragudj, de ha valaki ebben méri magát elég sekélyes jellemre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!