Lányok nektek melyik jön be szőrös vagy szörtelen láb?
Figyelt kérdés
Hello elsősorban a lányok válaszát várom minnél többen válaszoljatok lehetőleg köszönöm
baj ha egy fiú lába szőrös ?
2013. máj. 22. 21:04
21/29 anonim válasza:
Én szőrtelenítem a lábamat és nem vagyok meleg.Eddig senkinek semmi kifogása nem volt ellene,az életben nem szólogatnak be úgy mint itt.
22/29 anonim válasza:
én sok ilyet látok sajnos...viszont vannak akik azért borotválják, mert van az egész vádlijukon valami tetoválás, és így jobban látszódik
23/29 anonim válasza:
Fiúk, férfiak, minden hímnemű !!!!
A férfi szőrös. A szőrtelenítést hagyjátok meg nekünk, csajoknak.
24/29 anonim válasza:
"Én szőrtelenítem a lábamat és nem vagyok meleg.Eddig senkinek semmi kifogása nem volt ellene,az életben nem szólogatnak be úgy mint itt."
Gratulálok, komolyan.....Lehet, hogy a szemedbe nem mondják, de a hátad mögött kiröhögnek, hidd el cuncimókus. A legnevetségesebb dolog, amikor egy pasi lábat borotvál vagy gyantáz. Fujj.
25/29 anonim válasza:
Ez most pont olyan, mintha azt kérdezném: "Fiúk nektek melyik jön be, szőrös vagy szőrtelen láb? Zavar, ha egy lány lába szőrtelen? "
26/29 anonim válasza:
szőrös! ennek a kérdésnek fel se kéne merülnie. a férfi, az legyen férfi!
29/29 anonim válasza:
Elmentek ti a f@rokba... Mindenkinek a magánügye, ti libák csak irigyek vagytok, hogy a pasik esetleg jobban fognak kinézni, mint ti. Igenis szép a szőrtelen, nem vagyunk majmok. Ha nektek egy csimpánz kell, hát lelketek rajta. Magyarország ebben is alul teljesít, borzalmas ez a beszűkült, szemellenzős felfogás. Ti vagytok egyértelműen: FÚJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!