Lányok nektek melyik jön be szőrös vagy szörtelen láb?
Figyelt kérdés
Hello elsősorban a lányok válaszát várom minnél többen válaszoljatok lehetőleg köszönöm
baj ha egy fiú lába szőrös ?
2013. máj. 22. 21:04
1/29 AudreyGirl válasza:
egy férfi legyen férfi...
20L
2/29 anonim válasza:
Egyértelműen a szőrös...
Gusztustalan amikor egy férfinak borotválva/gyantázva van a lába...
3/29 anonim válasza:
hát nekem két féle képpen tetszik, vagy egyáltalán nem látszik szőr (nagyon szőke), vagy egy nagyon barna lábon, fekete göndörödő szőr. nekem ez a kettő jön be, a többi nem. de pl.: barátnőimnek nem tetszik ha szőrös. szóval kinek hogy, de most szerintem egy fiú ne borotválja a lábát. 17L
4/29 anonim válasza:
Többször el kellett olvasnom a kérdést, mire tudatosult, hogy nem én látok rosszul... Te komolyan azt kérdezed, hogy egy férfi lába szőrös vagy szőrtelen legyen. Erre már nemtudok mit mondani... Kész. Meghaltak az agysejtjeim. Tudtam, hogy ez lesz a vége, ha sokat lógok ezen az oldalon... L/23
5/29 anonim válasza:
Nos, hát, ha eddig nem tettem, most tényleg magamra gyújtom a bolygót. L/22
6/29 anonim válasza:
Nincs olyan férfi aki borotválja a lábát. Még nem is láttam soha életemben ilyet. Még a melegek sem borotválják.
7/29 anonim válasza:
Én már sajnos láttam olyat, aki gyantázza!! a lábát. Egyértelműen legyen szőrös.
8/29 anonim válasza:
Ahogy az első írta, A férfi legyen férfi, vagyis legyen szőrős.. Semmi kedvem azon vitázni a párommal hogy melyikünk borotválja gyorsabban és simábbra a lábát..
22/L
9/29 anonim válasza:
szőr!
és olyannal még én sem találkoztam aki borotválja,inkább a gyantát használnak,de szerintem nagyon undorító
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!