Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szőrős vs szőrtelen?
Nem! Nem kuki téma, mellkas! Nekem elég szőrős a mellkasom, nem vagyok egy yeti, meg nem is macis az alkatom, inkább vékony vagyok,mint kövér. A lényeg, hogy sok haver szerint ciki(persze java részük gyárilag csupasz) és le kéne tolni. Nekem ehhez nem sok kedvem van, felesleges macera. A női kolegáim szerint egyenesen b*zis, de ők alsó hangon is 10 évvel idősebbek nálam. Engem inkább a 20-30 éves Nők véleményei érdekelne.
Köszi!
Üdv.: 22/F
a mai világban, amikor Kenbabák és páwák futkosnak a világban, a többség szerint a szőrtelen mellkas a "menő"...
Véleményem szerint kell egy kis szőr a pasira! Nem kisfiút szeretnék, hanem férfit. 21L
Nekem nem jön be a szőr,de cikinek nem mondanám,sok lánynak tetszik,és ennek ellnért volt szőrös barátom is,mert azért nem ezen múlik egy kapcsolat.Viszont ha a háta is szőrös na az már undorító...
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!