Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szőrős vs szőrtelen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szőrős vs szőrtelen?

Figyelt kérdés

Nem! Nem kuki téma, mellkas! Nekem elég szőrős a mellkasom, nem vagyok egy yeti, meg nem is macis az alkatom, inkább vékony vagyok,mint kövér. A lényeg, hogy sok haver szerint ciki(persze java részük gyárilag csupasz) és le kéne tolni. Nekem ehhez nem sok kedvem van, felesleges macera. A női kolegáim szerint egyenesen b*zis, de ők alsó hangon is 10 évvel idősebbek nálam. Engem inkább a 20-30 éves Nők véleményei érdekelne.

Köszi!

Üdv.: 22/F

2013. jan. 9. 20:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És derékon, ahol a csajoknak a jól ismert rib@nc rendszám van?
2013. jan. 9. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Imádom a szőrös mellkast, úgyhogy mindenképp az.

24/N

2013. jan. 10. 07:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon szőrös mellkasú pasi vagyok és eddig minden barátnőm azt kérte,hogy szedjem le.Persze nem hagytak volna el ha szőrösen hagyom ,de szépen rábeszéltek,hogy nekem is jobb lesz úgy.
2013. jan. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!