Lányok nektek melyik jön be szőrös vagy szörtelen láb?
Figyelt kérdés
Hello elsősorban a lányok válaszát várom minnél többen válaszoljatok lehetőleg köszönöm
baj ha egy fiú lába szőrös ?
2013. máj. 22. 21:04
11/29 anonim válasza:
Egy férfi legyék szőrös lábú.Ha nem az akkor meleg.
12/29 anonim válasza:
Nem szeretem a csupasz csigákat.Szóval szőrös.
13/29 anonim válasza:
Így van. A férfi legyen szőrös! 14/L
14/29 anonim válasza:
Na ha mindenki a szőröset preferálja, akkor itt vagyok a tömeg ellen, nekem bejön ha szőrtelen, de azért nem fogom azért otthagyni, ha szőrös a lába.
15/29 anonim válasza:
Szőröst... Nem szeretem a meztelencsigákat. 17L
16/29 anonim válasza:
Miért merül fel egyáltalán valakiben, hogy férfi létére szőrtelenítse a lábát? A férfiak szőrösek. Szerencsére.
17/29 anonim válasza:
Megjelent lelki szemeim előtt, hogy milyen lenne, ha rajtakapnám a barátomat, amit épp lábat borotvál... Nemtudom kiverni a fejemből. Azt hiszem pszichológushoz kell mennem.
18/29 anonim válasza:
Szőrös..múltkor láttam egy pasit szőrtelen lábbal és annyira visszataszítónak tartottam, hogy nem tudtam nem megbámulni a lábát..persze nem jó értelemben.
20/29 anonim válasza:
sajnos egyre több pasi szedeti, aki itt irta hogy nem látott ilyet akkor nézzen körül a focisták között. Ott mind ilyen. Egy férfi szeritnem sem férfi szőr nélkül. Jó persze a háta ne legyen az...29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!