Kövér vagyok? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Szerintetek kövér vagyok? esetleg duci? husos? és nektek bejönnek az ilyen csajok? ilyen vagyok kb:
2013. máj. 22. 15:45
11/15 anonim válasza:
Ez már sok. Hiába szép az arca, ha akkora combjai vannak mint nekem a derekam...
12/15 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen nőhöz nem is passzolna egy csenevész tinifiú.
Erősen műtermi kép.
13/15 anonim válasza:
az a kövér aki annak hiszi magát! [link] megéri elolvasni. :)
14/15 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, olyan vagy amilyennek hiszed magad, úgyhogy állj szépen a tükör elé és adj magadnak választ. Ha kövérnek hiszed magad, akkor fogyjál le, ha nem akkor sugározz pozitív energiát. Biztosan szép vagy, higgyél benne, hogy mások is elhiggyék. ;)
Amúgy, így külsőre nekem nem jönnek be az ilyen külsejű csajok, de sok más embernek igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!