Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy meritek "bevállalni,...

Ti hogy meritek "bevállalni, felvenni" ezeket? :'D

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék ruhákat felvenni. Mármint konkrétan pl. ilyesmiket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb. na szerintem értitek mire gondolok... "miniruhák".

Nagyon tetszenek az ilyen fajta ruhák, de félek felvenni őket.. mert mindig azon jár az agyam, hogy ha leülök, vagy lehajlok... ki fog látszani a fenekem.. vagy még annál is több... :$ :)) A másik viszont, ha a ruha pánt nélküli... attól parázok, hogy lecsúszik a mellemről.. vagy túl sok látszik.. :/

Veletek is így van.. vagy csak én érzem ilyen hülyén magam?! :'SS :D

Van vmi bevált módszeretek vagy vmi? :$ :D

2013. máj. 20. 11:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pánt nélküli melltartó, vagy a fekete ruhámhoz fekete melltartó leszedett pántokkal (a ruha háta kivágott, a világos melltartó virítana.. a ruha a helyén tartja)

Én a pánt nélkülit fehérneműboltban vettem.. a márkának most az istenért se jut eszembe a neve, pedig híres és mindenhol van :DDD

2013. máj. 20. 12:29
 12/12 A kérdező kommentje:
:D köszii, még én is keresgélek néhány helyen, mert nem nagyon találtam eddig tényleg jó pánt nélkülieket... :))
2013. máj. 20. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!