Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy meritek "bevállalni,...

Ti hogy meritek "bevállalni, felvenni" ezeket? :'D

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék ruhákat felvenni. Mármint konkrétan pl. ilyesmiket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb. na szerintem értitek mire gondolok... "miniruhák".

Nagyon tetszenek az ilyen fajta ruhák, de félek felvenni őket.. mert mindig azon jár az agyam, hogy ha leülök, vagy lehajlok... ki fog látszani a fenekem.. vagy még annál is több... :$ :)) A másik viszont, ha a ruha pánt nélküli... attól parázok, hogy lecsúszik a mellemről.. vagy túl sok látszik.. :/

Veletek is így van.. vagy csak én érzem ilyen hülyén magam?! :'SS :D

Van vmi bevált módszeretek vagy vmi? :$ :D

2013. máj. 20. 11:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
egyik sem olyan rövid, hogy kilátszódjon belőle bármid is. mikor lehajolsz,oda kell figyelni. ha ennyire zavarban vagy, vegyél fel harisnyát.a pánt nélküli meg nem fog lecsúszni, úgy van kitalálva, de arra sem nagy fáradság rápillantani néha.
2013. máj. 20. 11:14
 2/12 A kérdező kommentje:
:)
2013. máj. 20. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
ülésnél rakd keresztbe a lábad,ha meg le kell hajolnod valamiért,akkor ne hajolj,inkább guggolj le,hajlítsd be a lábaidat
2013. máj. 20. 11:17
 4/12 A kérdező kommentje:
oké :'))
2013. máj. 20. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezek nem olyan minik :) nekem is hasonló van mint az utolsó, csak van rajta valami minta is, én is azt hittem majd milyen rövid meg stb, de egyáltalán nem érzem annak. :D És ne aggódj, nem csúsznak le, meg vannak ezek csinálva úgy hogy ne legyen ki a melled. :)
2013. máj. 20. 11:27
 6/12 A kérdező kommentje:
:)) köszi.. akkor majd nemsokára be is szerzek néhány hasonló darabot.. ;D :'D
2013. máj. 20. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Én egész nyáron szinte csak ruhákat hordok imádom őket annyira csinosak és kényelmesek :) Szerezz be minél többet,utána kedvenc ruhadarabjaid lesznek :)
2013. máj. 20. 11:36
 8/12 A kérdező kommentje:

*_* mindenképp!! :) eddig is szerettem "őket" :'D de nem mertem kimenni benne az utcára.. :$ :D

Annyi kérdésem lenne, hogy ti szoktatok alá vmilyen melltartót venni? Láttam már vhol olyat ami teljesen pánt nélküli és tök jó... de nem tudom hol lehet kapni a "tényleg jókat".. !! ? :DD

2013. máj. 20. 11:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindig veszek melltartót,pánt nélkülit persze. Kedvencemet érdekes cosmos-ba vettem, erős szilikoncsíkos,nem is csúszkál és méretben is volt választék.
2013. máj. 20. 11:44
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 20. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!