Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Randira mit illik felvenni?

Randira mit illik felvenni?

Figyelt kérdés

sziasztok:) még nem randiztam senkivel 16 vagyok tehát barátom sem volt.. és most nincs randi meghívásom, de ha lesz akkor sem tudom hogy mibe menjek, hogy jó benyomást keltsek, nőies legyek mégis értitek.. az a pont jó..

fekete mintás póló + rövidgatya

vanegy fehér egyberuhám, térdig ér, spagetti pántos fekete mintákkal és gombokkal

van egy szürke fehér kockás ruhám egy masnival és szintén térdig ér, spagetti pántos

van egy farmer felsőm(sztem aranyos:)) farmer rövidnacival

van egy lila pólóm, kicsit kopott feliratokkal, narancssárga gatyával

köszi:) vannak még más cuccaim csak ezeken gondolkodtam el.. kérlek írjátok meg hogy mi lenne a legjobb

zöld szemem van és szőke hosszú hajam van

privit ne irjatok köszi:D

2012. júl. 5. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs egy randinál olyan, hogy "mi illik és mi nem".

Abban menyj majd, amiben a legjobban érzed magad és önmagadat fogod adni.

2012. júl. 5. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát pedig eléggé olyan a megfogalmazása mintha a priviket várnád:D

Amúgy nekem a legjobban egy farmershort+trikó páros jönne be.

2012. júl. 5. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:
nem hordok trikót..:D és nem várom a priviket , csak kíváncsi voltam a véleményekre.. köszi a válaszokat:) miért volt olyan a megfogalmazása?xd
2012. júl. 5. 17:23
 4/4 sweetsugar ***** válasza:
Ha mennél,abba menjél amiben a legjobban érzed magad és a legjobban tükrözi a személyiséged:)
2012. júl. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!