Hosszú hajú lányok! Nektek is útban van a hajatok?
Amiket leírtál már mind velem is megtörténtek a hajammal/hajam miatt. Viszont engem egyáltalán nem zavar, ha beakad meg semmi, sőt olyankor örülök is neki, és újra meg újra rácsodálkozok milyen szép hosszú már...:D Szerintem mérlegelj: ha nagyon zavar, akkor inkább vágasd kicsit rövidebbre, vagy pedig készíts magadnak szép kontyot:)
Szép napot!
5. válaszoló, azt írta a kérdező, hogy NEM extrám hosszú a hátközépig érő haja :)
A kérdésre válaszolva..nekem is hossszú a hajam, lassan fenékig ér, és imádom vele vacakolni, élvezem hogy olyan hosszú a hajam hogy beletud akadni mindenbe!:D Szerintem ennyit igazán megér, mert egyébként gyönyörűszép. SŐt, pl ha csak melltartó van rajtam, és érzem hogy már a hátam legalját csikizi a hajam, akkor mindig büszke leszek rá:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!