Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hosszú hajú lányok! Nektek is...

Hosszú hajú lányok! Nektek is útban van a hajatok?

Figyelt kérdés
Nekem nem extrém hosszú a hajam, majdnem a hátam közepéig ér. De így is csomószor útban van. Titeket nem zavar? Pl válltáska mindig beleakad, alvásnál ráfekszek, széken hétredőlök és húzza a fejem, beakad mindenhová, melltartó levételnél beleakad, pólóknál is... volt olyan, hogy véletlen az epilátor vége bekapta elöl, de szerencsére megmentettem sikeresen xd vagy csak nekem okoz bosszúságot ennyit a hajam hosszúsága? :D
2013. máj. 15. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem, ha neked útban van akkor miért nem vágatod rövidebbre? Nekem fenékig ér a hajam, sose zavart semmilyen helyzetben, sőt inkább az zavar ha nincs ott. Pl. mikor össze kell kötni a munkahelyen akkor az zavaró, hiányérzetem van nélküle.
2013. máj. 15. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is beakad ide-oda, de sose vágatnám le:)
2013. máj. 15. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
49%

Nők....

Drága bolyhos kis nyuszitappancsom!

Segítek! Jó?!

Mert láthatóan nem tudod mit tegyél... döntésképtelen vagy, mint a legtöbb nő... terelgetni kell téged.

Halkan súgom: Vágasd kicsit vissza.

Mondjuk érjen a válladig.

Nő is maradsz, mert szép hosszú hajad lesz, de annyira nem lesz hosszú, hogy zavarjon téged.

OLLÉ!

Problem solved.

2013. máj. 15. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Kösd össze amikor zavar. Vagy vágass belőle.
2013. máj. 15. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

(Extrém hosszú a hát középig érő haj?)

Nekem seggig ért, a wc-be belelógott volna ha hátradöntöm a fejemet, de aztán levágattam a lapockámig. Azóta öröm és vidámság van. Ha sose volt rövid hajad, akkor fel se tűnik, hogy útban van, mert olyan természetes, mint az, hogy van karod.

De néha bele akar lógni a kajába, akkor összekötöm.

2013. máj. 15. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:
engem is sokszor zavar, majdnem derékig ér. mostanába mindig felkontyozom. Levágatni ninc szívem:)
2013. máj. 16. 07:49
 7/12 BuuBoci ***** válasza:
Néha. és akkor? megigazítom és az élet megy tovább :)
2013. máj. 16. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hátközépig ér a hajam, de sosem zavart, sőt szeretem. Jó, nyilván vannak hátrányai például 40°C-ban kellemetlen, de erre is van alternatíva. Ha pedig zavarna régen levágattam volna.
2013. máj. 16. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem fenékig érő hajam volt, de sosem zavart. Imádtam, hogy befedte az egész hátam és lágyan leomlottak a fütjeim... :))) Aztán levágattam nyakig érőre (kopaszra akartam) , de már meguntam és most újra növesztem. Jelenleg a hátam közepéig ér, de egyáltalán nem zavar, csak ha a barátom véletlenül ráfekszik.

20/L

2013. máj. 16. 11:00
 10/12 anonim válasza:
Vágasd le. (:
2013. máj. 16. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!