Lányok! Veletek is van olyan, hogyha nem mentek sehova tök jól néztek ki, ha meg van valami program akkor esetleg nem sikerül úgy a hajatok/sminketek?
Sminkemről: lemosás előtt a legjobb,
haj csakis lefekvés előtt néz ki úgy ahogy eredetileg szerettem volna... Borzalom :D
rám inkább az jellemző, hogy mindig akkor romlik el valami mikor nagyobb jelenés lenne, vagy kiszemelt pasi van egy légtérben velem. de ez egyfolytában, tablófotózásra nem csakhogy másnaposan, 2 óra alvás után érkeztem meg, de odafelé úton még a szemembe is belement valami, sőt, a hajam is széttúrtam valahogy.
amikor pedig anno sikerült egy buliba kerülnöm az áhított pasival, odafele letört a cipőm sarka és egy nagyon kedves barátom bedobott a szökőkútba.
ilyen ez...:)))
velem is ez van állandóan
én is itthon próbálgatom, hogy milyen smink áll jól, vagy megcsinálom a hajam, de persze amikor reggelente megcsinálom sminkem / hajam sosem sikerül úgy ahogyan elképzeltem
mondjuk a szemhéjtussal van probléma egy kicsit, amikor csak úgy kihúzom vele a szemem annyira jó, de ha suliba csinálom elég sokszor elrontom, ráadásul nehéz leszedni
hajamba pedig hajpántot teszek ha nem sikerül jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!