Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Gyönyörű Mellek Titka...

A Gyönyörű Mellek Titka Mellformáló Program Szabó Esztertől megvan valakinek pdf formátumban?

Figyelt kérdés
Köszi szépen a válaszokat!
2010. aug. 18. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Ha meg van valakinek, vagy ingyen hozza tudsz jutni, olvasd el, de nem hasznal. A mellet termeszetesen nem lehet formalni, esetleg az izmokat alatta. Nem sokat javitanal rajtuk.
2010. aug. 18. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Én már hozzáfogtam, mert a kezdő lecke ingyenes volt, vettem görögszéma magot is stb és már nagyobb melltartót kellett vennem, és mindenki megjegyezte, hogy nagyobbak lettek. Úgyhogy nekem bevált, ezért érdekelne, hogy még miket tartalmaz. (pedig nem kezdtem el hízni, mert általában erre fogják)
2010. aug. 18. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
És a kezdő leckét honnan tudtad letölteni?Mert én kerestem régebben is,de sajnos nem találom.És a görögszénamagot hogyan használtad?Mert nekem is van itthon de hát csak fogja a port pedig jó lenne A-s helyett B-s melltartót hordani...
2011. aug. 13. 09:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Fú sajnos már nem emlékszem:( A görögszénamagot végül nem használtam el. De ha esetleg rátalálok még a kezdő könyvre akkor feltétlen belinkelem!
2011. aug. 16. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
:/ köszi
2011. aug. 19. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!