Túl sovány vagyok. Mit tegyek?
Hello!
Teljesen természetes az amiket leírtál! Vannak hamar, és későn érők. Te ezek szerint a későn érők közé tartozol! Ne érdekeljen, hogy kicsi a melled, mond meg annak aki csúfol vele, hogy nem vagyok k.a se r.anc... ráérek még a melleimmel foglalkozni!
Ilyen típus vagy, én is ilyen voltam :)
A gimit teljesen szinte laposan kezdtem, nálad öt kilóval nehezebben, és 6 cm-el magasabban,szóval az arány kb ugyanez volt.
15 évesen egy nyár alatt híztam tíz kilót, nem tudom,hogy történt, mert mindent ugyanúgy csináltam. Nem voltam kövér,de a bőrömet kicsit megviselte. A mellméretem nem változott.
Azok csak később kaptak észbe és egy év alatt kb 1,5 kosárnyit nőttek.
A többiekkel ne törődj,az is lehet,hogy féltékenyek,mert míg te élvezettel megehetsz egy óriási hamburgert addig az nekik a hátsójukra megy.
Valószínűleg most fogsz majd csak nőiesedni,de az is lehet,hogy ilyen az alkatod és a helyzet hasonló marad. Fogadd el magad és nehogy valami drasztikus lépést tegyél. De ha nagyon aggódsz kikérheted a háziorvosod véleményét, ha mást nem is,de elküld kivizsgálásra és meggyőződhetsz arról,hogy nincs semmi bajod.
Egyébként sok gyerek és kiskamasz (jobb szót nem találok) iszonyat gebe, ami a gyors anyagcserének köszönhető.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!