Tényleg nagyon sovány vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondják, hogy "hűű de vékony vagy!" meg "eszel te rendesen?". Néha kicsit kiakadok ezeken, mert teljesen normálisan étkezek és én nem érzem magam soványnak.
Amúgy 160cm/48 kg vagyok és nagyon nehezen tudok hízni.
2013. ápr. 11. 13:30
1/33 anonim válasza:
a képen igazából teljesen normálisnak látszol, viszont a 48 kiló kevés a 160 centihez szerintem
2/33 anonim válasza:
Ezen a képen tényleg nem tűnsz soványnak.
3/33 A kérdező kommentje:
Ilyen vagyok már évek óta.
2013. ápr. 11. 13:39
5/33 A kérdező kommentje:
Hol látsz te narancssárgát?
Nem ez volt a kérdés.
2013. ápr. 11. 13:44
6/33 anonim válasza:
A barátnőm 171 cm és 52 kiló. És ő sem sovány, viszont izmos. Ha te jól érzed így magad, miért érdekel mások véleménye???
7/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy sovány, sőt, olyan zsíroska a karod is. Nem vagy szép szálkás. Változtass az étrendeden, főleg húst, tojást, zöldségeket egyél, de krumplit pl. ne nagyon.
Ha kevésnek érzed, súlyzózz, izmosodj.
8/33 anonim válasza:
Annyira vártam már az első nagyokost, aki szerint edzenie kell ennek a lánynak. Betegek vagytok, komolyan. Még egy 10 dekás nőt is edzőterembe küldenétek..
9/33 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem többet edzek én, mint itt valamennyien.
2013. ápr. 11. 14:03
10/33 anonim válasza:
ne haragudj,de ha edzenél akkor azt lehetne látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!