Tényleg nagyon sovány vagyok?
Nagyon sokan mondják, hogy "hűű de vékony vagy!" meg "eszel te rendesen?". Néha kicsit kiakadok ezeken, mert teljesen normálisan étkezek és én nem érzem magam soványnak.
Amúgy 160cm/48 kg vagyok és nagyon nehezen tudok hízni.
szerintem teljesen normális a testalkatod, persze ne kezdj el fogyni..pont szerencsés hogy még kicsit hízhatsz is.
én amúgy 163cm-hez vagyok 47kg. szóval majdnem ugyanolyan és én ezt teljesen normálisnak tartom.:)
Rendben vagy, nekem tetszik.
/F
"Pöttyedt kar??? Anyám borogass...ebből a szögből így néz ki egy normális kar! Szemből sokkal vékonyabb. Amúgy meg lehet azért mondanak vékonynak kérdező, mert elég keskeny a csípőd, bár ebből a szögből nem látszik jól. Amúgy meg szerintem is pont jó így."
A pöttyedtet úgy értettem, hogy nem izmos. És nekem inkább az ilyen csak az ideális: [link]
Ízlések és pofonok...
Istenem... Belinkeltek itt edző nőket, bedurrant karral. Nyilván az én karom sem így néz ki, mikor súlyokat emelgetek.
Amúgy egyáltalán nem tartom zsírosnak, elég feszes, nem lötyög rajta a háj. Bicepszem, tricepszem, vállaim is vannak, még ha a képen nem is úgy néz ki.
A csípőmmel nem tudok mit kezdeni, ha a csontozatom ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!