Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha műkörmözni szeretnék mik a...

Ha műkörmözni szeretnék mik a legfontosabb dolgok amiket meg kell vennem?

Figyelt kérdés
Gondolok pl UV lámpa, gél stb.... illetve a neten hol tudom megtanulni a körmözés folyamatát?

2013. máj. 13. 12:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kedves gabriell88! Köszönöm szépen, bár van önkritikám. :) Nagyon szeretném megszerezni az oklevelet, bár utánanéztem, tényleg kiszúrás, hogy egybe kell kötni vagy fodrászattal, vagy kozmetikával szeptembertől. :( Ez még jobban ellehetetleníti az embert. :(
2013. máj. 17. 08:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os!

Más tollával ékeskedni nem az én formám, aljas dolognak tartom. Bár a feltételezésed hízelgő számomra, függetlenül még sokat kell javítanom a formán, mert már most tudnék mondani róla saját kritikát. :)

2013. máj. 17. 08:42
 23/26 anonim válasza:

1. lemattítod a körmöt ez azt jelenti hogy reszelővel felreszered, vigyázni kell nehogy fájjon a vendégnek addig reszeled amígy nem lesz mindenhol matt, mindenhol fel kell reszelni, mert ha nem reszeled akkor fellevegősödik és nem tart

2.nail prep

3. primer

ennyit kell csak rákenni

úgy kell hogy először az egyik 1.-10. ujjig, utána a másik nem kell száradási idő

4.utána felteszd a sablont,de mindig egyesével és kisujjtól kezdünk; (1. kisujj sablon 1 réteg zselé lámpa

utánna másik kéz kisujj 1 réteg zselé lámpa)

5. a szín vagy díszítés; és attól függően vagy még 2 réteg és úgy a fedő vagy 1 és ugy a fedő

6.utánna leszeded a sablont, formára reszeled a felületét is átreszeled

7. bufferel és úgy a fényzselé:) ha nekem is így elmondták volna nem csináltam volna meg a tanfit.. remélem segítettem :)

meg azt szeretném kérdezni h-h fodrász szakmához kötött lesz a tanfi? valaki pontosan le tudná írni?

2013. máj. 18. 13:10
 24/26 anonim ***** válasza:
utolsó: a 7-es pont nagyon tetszik OMG!!!!!!! ezek szerint elvégezted a tanfit, de mégis így gondolkodsz? inkább nem is kérdezem meg milyen képzésen voltál, ha bolyhozás helyett felületet reszelsz előkészítésnél, és szerinted egy ilyen leírásból profin lehet körmözni
2013. máj. 18. 15:02
 25/26 gabriell88 ***** válasza:
Igen, mert átalakítják az egész okj-s képzést.A mostani óraszámok duplája lesz, de még így sem teszik ki a minimum 2 évet és ezért összevonják.Bár erről még vitáznak, hisz a körmös kamarának természetesen ez nem tetszik, mivel ez egy külön szakma és nem mellékszakma.Drágább is lesz emiatt jóval.az egyik ismerősöm most megy fodrásznak és azt mondta nekik már be van iktatva a kéz és lábápoló óra is.De annyira kusza ez még nekem, hogy külön oktatni fogják e a cégek az is kérdés no meg lehet most megcsinálod 200 ezerből, de hónapok múlva a duplája vagy a triplája is lehet.Ez beszélik.
2013. máj. 21. 13:06
 26/26 anonim ***** válasza:

Ohohohó :-) Itt egy profi közöttünk, és még a tudását sem sajnálja :-) Erről jut eszembe, aki valóban tanfit végzett, és jelenleg is képzi magát (tehát adhatunk a véleményére), az nem itt gyk-n fog "oktatni.

Ezzel az ujjankénti sablonozással zselé esetében mennyi idő alatt készítesz egy szettet? Kérdésem költői.

2013. máj. 23. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!