Ha műkörmözni szeretnék mik a legfontosabb dolgok amiket meg kell vennem?
Kedves 16-os!
Más tollával ékeskedni nem az én formám, aljas dolognak tartom. Bár a feltételezésed hízelgő számomra, függetlenül még sokat kell javítanom a formán, mert már most tudnék mondani róla saját kritikát. :)
1. lemattítod a körmöt ez azt jelenti hogy reszelővel felreszered, vigyázni kell nehogy fájjon a vendégnek addig reszeled amígy nem lesz mindenhol matt, mindenhol fel kell reszelni, mert ha nem reszeled akkor fellevegősödik és nem tart
2.nail prep
3. primer
ennyit kell csak rákenni
úgy kell hogy először az egyik 1.-10. ujjig, utána a másik nem kell száradási idő
4.utána felteszd a sablont,de mindig egyesével és kisujjtól kezdünk; (1. kisujj sablon 1 réteg zselé lámpa
utánna másik kéz kisujj 1 réteg zselé lámpa)
5. a szín vagy díszítés; és attól függően vagy még 2 réteg és úgy a fedő vagy 1 és ugy a fedő
6.utánna leszeded a sablont, formára reszeled a felületét is átreszeled
7. bufferel és úgy a fényzselé:) ha nekem is így elmondták volna nem csináltam volna meg a tanfit.. remélem segítettem :)
meg azt szeretném kérdezni h-h fodrász szakmához kötött lesz a tanfi? valaki pontosan le tudná írni?
Ohohohó :-) Itt egy profi közöttünk, és még a tudását sem sajnálja :-) Erről jut eszembe, aki valóban tanfit végzett, és jelenleg is képzi magát (tehát adhatunk a véleményére), az nem itt gyk-n fog "oktatni.
Ezzel az ujjankénti sablonozással zselé esetében mennyi idő alatt készítesz egy szettet? Kérdésem költői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!