Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha műkörmözni szeretnék mik a...

Ha műkörmözni szeretnék mik a legfontosabb dolgok amiket meg kell vennem?

Figyelt kérdés
Gondolok pl UV lámpa, gél stb.... illetve a neten hol tudom megtanulni a körmözés folyamatát?

2013. máj. 13. 12:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
61%

NEM fogod tudni megtanulni neten, hiába is lesed!

Nem hiába járnak az emberek tanfolyamra,illetve képezik magukat!

Ez olyan mintha netről megtanulom azt,hogy legyek szülész-nőgyógyász,ápóló,rendőr,mentős!

Ezekhez tanulni kell!!

2013. máj. 13. 14:11
 2/26 anonim ***** válasza:
36%
A tankönyvet nem ártana. De mivel ez egy szakma, nem fogod megtanulni netről.
2013. máj. 13. 20:55
 3/26 anonim ***** válasza:
72%
Miért van az, hogy a netről tanulni vágyók uv lámpát, gélt emlegetnek, míg a profik porcelánnal dolgoznak? :) Szerintem próbálj meg magadtól rájönni a folyamatra, nem kő még a net sem. Hiszen olyan ügyes mindenki.
2013. máj. 13. 22:29
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy, meg ez nem agysebészet, simán tanulható! :D Csak azt az egyet nem értem, hogy akkor mitől van annyi csapnivalóan rossz körmös? De ez a kérdés költői marad mindig, még senki nem tudott rá válaszolni.
2013. máj. 13. 22:41
 5/26 anonim ***** válasza:
51%

Igen, és ilyenkor van az, hogy max. 2 köröm elkészítése után mindenki hirtelen magabiztos lesz, és elkezdi másoknak is csinálni, amiután az ismerősök, családtagok, barátok stb. egy életre letesznek a műkörömről, mert az mennyire tönkreteszi a körmüket (jó esetben CSAK azt). Vagy épp a kérdező fog így járni.

És kedves kérdező, mielőtt te is elkezdenél a válaszok miatt hisztizni, mint a hozzád hasonlók, gondolj bele, hogy ez a legnagyobb segítség, amit adtunk neked. Ha viszont nem jössz rá, hogy ezt miért mondom, akkor inkább hanyagold ezt a dolgot még pár évig, és foglalkozz többet a sulival.

2013. máj. 14. 07:58
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Uv lámpa 4 csöves 36w - gyengébb nem hatékony

nail prep -gombaölő, vízelvonó

savmentes primer - tapadáselősegítő

színtelen építő uv zselé

cover (rózsaszín) uv zselé körömágyhosszabbításhoz

francia fehér építő uv zselé (folyamatosan színes zselék beszerzése)

Cleasner a ragacsos réteg leszedéséhez, vagy ecset tisztításhoz

Szálmentes papírtörlő - háztartási is megteszi

tipek - ha először a tipes technikát próbálod ki

Tipagasztó

Tippvágó

Reszelö 100/180 (amilyen formájú neked kényelmes, majd kitapasztalod)

80/80-as reszelő a zselé lecsiszolásához töltésnél

Buffer

Narancsfapálca - bőrfeltoláshoz, strasszokhoz - vagy fém feltoló

Sablon az építéshez

Zselés ecset - 4-es, 6-os, egyenes és ferde végű

Körömbőr ápoló olaj

különböző díszítő elemek - strassz, csillám stb.

Remélem mindent leírtam.

.... és hatalmas szorgalommal megtanulható tanfolyam nélkül is, csak hosszabb, fárasztóbb, mert ott egyből segítséget kapsz, ha hibázol, de otthon magadnak kell kitapasztalnod és viselned büszkén a hibázásaid.

Én magam tanultam meg és bizony azt mondják, hogy sok tanfolyamot végzett körmös megirigyelhetne. .... csak ennyit az egészhez.

Sok sikert és pénzt hozzá! ;)

2013. máj. 14. 08:33
 7/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #6, végtelenül kíváncsi lennék a munkáidra :-) Mert annyi olyat hallottam már, hogy magamtóltanultamfantasztikusandolgozomígyis, aztán a látott munkák ezt soha nem támasztották alá.

Ja, és remélhetőleg senki sem fog felnyomni :-)

2013. máj. 14. 11:05
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 6-os

Ha azt sem tudja mit kell csinálni, mit kell használnia szerinted mégis hogyan fogja tudni, hogy mit csinál rosszul és mit nem? Aztán ha elkezdi jönnek a további kérdések, hogy miért levegősödik másnap, miért esik le 2 nap múlva, a műköröm rossz, mert elvékonyítja a körmöt, mi az a zöld folt a körmöm alatt, stb...

2013. máj. 14. 11:21
 9/26 anonim ***** válasza:

Én lerántottam valamelyik műkörmöst, mondtam valamelyiktekről rosszat? Nem. Nem vertem a mellem, hogy tökéletes vagyok, csak megjegyeztem, hogy nem minden műkörmösnek van képessége tökéletes körmöket készíteni. Valószínűleg ti nagyon ügyesek vagytok, nem kétlem és tisztelem a munka remek szakembereit.

Tessék, ha ennyire érdeklődőek vagytok. Tudom, hogy nem tökéletes, mert van önkritikám. Fél éve csinálgatom és nem hivatásszerűen, hanem magamnak.

[link]

Várom a kritikáitokat, mert abból rengeteget tanulok és csak jót tesztek nekem vele, hogy még jobban sikerüljön! :)

Köszönöm

U.i.: Mellesleg ez a fórumtéma nem rólam szól, hanem a kérdezőről és a kérdéséről.

2013. máj. 14. 13:18
 10/26 anonim ***** válasza:
... és mindenki a saját felelősségére csinálja otthon, ha valami gond történik, csak magát okolhatja, senki mást.
2013. máj. 14. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!