Fiúk! Nektek mi a legfontosabb egy nőben?
Figyelt kérdés
Belsőre és külsőre lennék kíváncsi. Olyan tulajdonságokat írjatok, amiket nélkülözhetetlennek tartotok egy nőben.
Kort is kérnék, köszönöm!
2012. márc. 17. 21:54
1/12 anonim válasza:
Belső: humor, lezserség, nőies finomság, romantika
külső: nőiesség (kisugárzásilag) és legyen jó a kisugárzása, onnantól mindegy, milyen (bár ha barna szeme és haja van, az nagyon imponáló)
2/12 A kérdező kommentje:
Vettem.
2012. márc. 17. 22:46
3/12 anonim válasza:
Hogy ne a divatot kövesse. Az már bizonyítja, hogy értelmes, és nem közönséges tinip*csa.
5/12 anonim válasza:
ja mert aki követi a divatot az alapból tinip*csa?attól h vki divatosan öltözködik(persze módjával),nem biztos h ostoba.ugyh szerintem jó nagy hülyeséget irtál.vannak olyan lányok akiket én is nyakon vernék annyira gáz már ahogy kinéznek,de lehet igényesen és divatosan is jól kinézni.
6/12 anonim válasza:
"de lehet igényesen és divatosan is jól kinézni."
A kettő üti egymást.
7/12 anonim válasza:
kedves, aranyos, szép a szeme és arca, vékony, nem cigizik, nincs tetkó, nincs piercing, normális, lehessen vele hülyülni, szeressen(!), ne beszéljen csúnyán ha lehet, ilyesmi :D
8/12 anonim válasza:
az igényes és a divatos üti egymást?te hol élsz kampodzsában vagy idióta vagy?
9/12 anonim válasza:
Hol van az a "kampodzsa"? És igen, üti egymást, de ahogy látom nem vetted észre, mert ocsmány(=átlagos) ízlésvilágod van.
17/f
10/12 anonim válasza:
hátt te hülye vagy:D akkor te meg gondolom egy igénytelen punk vagy.ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!