Lehet így zselés műkörmözni? (bővebben)
Szoktuk egymásnak festegetni a körmünket barátnőmmel, és nem csak így színűre, hanem csíkos, vagy többszínű, vagy valamilyen zászló, szóval ilyen nagyon macerásak. Anya mondogatja már régóta, hogy végezzünk el egy műkörmös tanfolyamot, és barátnőknek lehet csinálni zsebpénzért, de én ezen nem is gondolkozok, mert ugye sokmindent kell hozzá megvenni, és azért sokat kell csinálni, hogy szép legyen...
De a lényeg, hogy lehet-e azt megcsinálni, hogy veszünk olyan zselét, meg szerzünk egy lámpát, és kifestjük valamilyenre a körmünket, aztán zselét rá, és a lámpával megszárítjuk? És akkor addig olyan, amíg le nem reszeltetjük. Szóval az lenne, hogy mikor lenő, akkor elmenni körmöshöz lecsiszoltatni, aztán itthon megcsinálni megint valami másmilyenre. Ez lehetséges?
Normális válaszokat légyszi, mert amúgy nagyon nem vágom ezt a műkörmös témát:)
Elég zavaros,amit irsz,de az egyértelmű,hogy ez igy nem fog működni. Eleve,ha elmész egy körmöshöz,nem fogja elvállalni,hogy csak lereszeli neked,aztán 1 hónap múlva megint mennél? Ez nem igy működik. És te nem is tudod,hogy kell műkörmöt csinálni. Olyan uv zselé van,amit lakkra is fel lehet kenni ,fedő gél, de emiatt lámpára beruházni fölösleges. Szerintem maradj a lakkozásnál. Ha majd megteheted,akkor csináltass műkörmöt szakemberrel,meglátod,nem olyan egyszerű,mint amilyennek tűnik.
Egy körmös...
Értem. Hát, kár érte:/ Csak jó lett volna, hogy egy nehezen összeszenvedett jól kifestett, szép körmöt lehetne "tartósítani" valahogy... Az viszont felejtős, hogy 16 évesen műkörmökkel mászkáljak, úgyhogy marad a néha kifestés...
Azért köszönöm mindkettőtöknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!