Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Letörhet a zselés műköröm...

Letörhet a zselés műköröm alatt a rendes köröm?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 16:43
 1/10 A kérdező kommentje:
nagyon sűrgős lenne a válasz!!:$$
2012. febr. 15. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
csak a műkörömmel együtt. Olyan nincs, hogy a műköröm egyben van, a saját köröm pedig eltörik.
2012. febr. 15. 16:49
 3/10 A kérdező kommentje:
aha koszonom a valaszod:)) amugy azert kerdeztem mert ma lefele hajlott a kormom es azota nagyon faj:// a zsele egyben van de alatta eleg furcsa://
2012. febr. 15. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Tévedés, én jártam már úgy, de csak a végéből tört le és csak egy nagyon kicsi, de akkor már 6-7 hetes volt a körmöm és azért lehetett, oldalt picit fellevegősödött és ez volt az oka. Nem fájt, meg semmi ilyen. :)
2012. febr. 15. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha megborult a köröm, akkor valóban lehet ilyen. Bocsi, ez kimaradt.. Mondjuk ez nem törés. Szóval igen, eltörhet úgy simán a saját körmöd, ha lebillen a műköröm, de egyben marad, a sajátodat viszont viheti. Csak a kérdés nem volt ilyen szempontból egyértelmű.
2012. febr. 15. 17:10
 6/10 A kérdező kommentje:
bocsanat hogy nem magyaraztam el :) koszonom es akkor azzal mit lehet csinalni?? nincs 1 hetes a korom.
2012. febr. 15. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, legjobb lenne visszamenni a körmöshöz, és megcsináltatni, (ha nem vérzett, akkor nem annyira gáz). De ha erre nincs lehetőség, akkor pillanatragasztóval vissza lehet ragasztani ideiglenesen, amíg eljutsz.
2012. febr. 15. 19:33
 8/10 A kérdező kommentje:
holnap megyek hozza:) de a zselenek semmi baja!! alatta a kormom tort le!! koszonom a valaszaitokat!:))
2012. febr. 15. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is jártam így, úgy hagytam és kész. :D Ha meg már úgyis mész körmöshöz, akkor főleg úgy hagyhatod. :D
2012. febr. 16. 16:01
 10/10 A kérdező kommentje:
megcsinalta es vegulis nem volt letorve csak az nagyon rovid volt mikor csinalta es bement ala a zsele:D es azt csak kireszelt:) de nem mentem hiaba mert az egyiken meg kette tort a zsele://
2012. febr. 16. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!