Pasik! Most komolyan! Van köztetek olyan, akinek bejönnek ezek a nagyon hosszú, hegyes műkörmök?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok:
A lányok véleménye nem érdekel, mert nyilván, akinek ilyen körme van, annak tetszik!
2012. jan. 31. 11:23
1/14 anonim válasza:
Páromnak a minta tetszik,de a hegyesség nem.
Nekem mintás szokott lenni,de kocka
Igaz nekem saját körmöm van.
sok férfi kollégám van,tetszik a legtöbbnek,de feleségének egyse akarna ilyet.
(mutattam a képet,csak tolmácsolok)
2/14 anonim válasza:
szado mazo játékhoz biztos jó, mosogatáshoz már kevésbé... ha érted mire gondolok...
3/14 anonim válasza:
Borzalmas alakja van. Boszorkányos, fúj...
4/14 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen körmökkel dolgozni, házi munkát végezni? Vagy az olyan nők, akiknek ilyen körmük van, nem csinál semmit?
5/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen körmöm van, sőt hosszabb és tudok vele házi munkát végezni. megszokás kérdése
6/14 anonim válasza:
igen van olyan akinek bejön, ha szép a mintája akkor jó hogy bejön :) most mindenkinek másmilyen dísz tetszik, ilyen körmökre is lehet csinálni szebb és rosszabb díszítést. és ez még nem a nagyon hosszú kategória,
7/14 anonim válasza:
Hát aki ebben főz, most, takarít, mosogat, vagy még gyereket is pelenkáz, meg hasonló, gratula! Megnézném!
8/14 anonim válasza:
jajj, fiúk, ezt simán lehet kezelni, még nem is nagy!
kérdés alapján valami ilyesmire számítottam:
(megjegyzem, szerintem is undorítóak az ilyen nagyon hosszúak, de amit linkeltél e kérdésben, az még belefér, bár én nem rakatnám magamra. Tudom, hogy fiúkat kérdeztél, csak gondoltam elmondom, hogy nem minden lánynak tetszik!)
9/14 anonim válasza:
... egy éjszaka erejéig bejöhet ... =P =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!