Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Most komolyan! Van...

Pasik! Most komolyan! Van köztetek olyan, akinek bejönnek ezek a nagyon hosszú, hegyes műkörmök?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok:

[link]

A lányok véleménye nem érdekel, mert nyilván, akinek ilyen körme van, annak tetszik!

2012. jan. 31. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem tetszik. A hosszúság szörnyű, a minta meg nem érdekel. Az ilyent hordó nőnet beállítatnám mosogatóembernek, kivéncsi lennék 1 óra alatt hány tányért tudna elmosni
2012. febr. 12. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez már talán túl hosszú. És mellesleg ez nem köröm, hanem karom. Hegyes. Én ezeket a "kockavégűeket" szeretem. Biztos nem így hívják :-). Rövidebbek és szögletes a végük. Na azokat szeretem, a feleségemnek is szokott lenni felrakva. Nem állandóra. Kb. 2 havonta egyszer szánunk rá egy nagyobb összeget és akkor valami EGYEDI, szép, aprólékos körmöt csináltatunk neki, ami esztétikailag szép, jó ránézni. Fent is van neki pár hétig.

Ezt is lehetek művészien meg igénytelenül k*rvásan is csinálni, már elnézést.

És persze ez úri huncutság, akkor költ rá az ember, ha a fontos dolgokat kipipálta és maradt még.

2012. febr. 26. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Fujj!
2012. márc. 4. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:

akár tud mosogatni akár nem én lány vagyok, de sosej öttek be az ilyenek, a legtöbb mintája és színe is csicsás, de az alak meg a méret szörnyű, amúgy nekem jobban tetszenek a négyszögletű körmök, aminek egyenes lapos a vége, és legyen rövidebb, akár igazi akár műköröm, szal fele ekkora, ami nem hajlik lefelé mint a vakond karma,

nekem ez már igénytelen és trampli.

A színe meg legyen francia manikűr. Azt szeretem ha a négyszögletű köröm alja ki van fehérítve, vagy ha egyik körmön van kis nonfiguratív minta, pici minta, virág vagy kis kő. esetleg fehér és csillogó hókristály minta :) valami szolid, az áttetsző, színtelen vagy természetes színű illetve halvány gyöngyház fényű körmök tetszenek :) meg ha nincs lenőve és nem kopik de al ényeg hogy lenyeg tiszta, ne gyászkeretes és ne legyen gombás, pasim is utálja a tűhegyes háromszög alakú 5-10 centis körmöket, ugyanígy vagyunk a magassarkúakkal, nem szeretjük a tűsarkű meg 10-15 centis sarkú a földdel majdhogynem derékszöget bezáró körömcipőket, inkább legyen sportos elegáns és szolid de legfőképp természetes, nem érdekel a divat, mindenki hordja azt amiben jól érzi magát, mai kényelmes, ami tetszik neki, ami a lelkivilágáhozk özel áll, akár ilyen köröm legyen akár másmilyen :) nem szólok le senkit, ez az én véleményem

2013. márc. 18. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!