Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmöt viselek, egy hónapja...

Műkörmöt viselek, egy hónapja beütöttem és felszakadt kb félig a sajátommal együtt. Azóta mindig le van ragasztva, de szinte alig nőtt valamit (a többihez képest legalábbis). Mikor fog lenőni, volt vkinek hasonló?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól beüthetted...nem próbáltad meg leszedetni körmössel? Mert amíg az ott mozog, nem tud meggyógyulni.
2012. jan. 18. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok idő még lenő, kb fél év. De a végét jó lenne leszedetni körmössel, hogy ne akadjon ezután se bele mindenbe.
2012. jan. 18. 15:27
 3/7 sziszi001 válasza:
Én pont ugyanígy jártam. Rettenetesen fájt, leszakadt a fél körmöm, a műköröm viszont teljesen épen rajt maradt. Nekem is bevolt kötve az ujjam, rá kb 1 hétre valahogy leoperálta a műkörmös. 1-2 hónap alatt teljesen rendbe jött, uh kitartás!
2012. jan. 19. 14:31
 4/7 A kérdező kommentje:
(a kérdező vagyok) Mikor már nem fájt, kb egy hét után, a kiálló hosszú részt nagy nehezen lereszeltem. de a többihez a körmösöm se mert hozzányúlni, fél h leszakítja, uh azt mondta inkább ragasztgassam....pedig sztem a rajta lévő zselétől nő lassan, vagy nem tudom...lehet hogy ha lereszelném a tetejét, akkor gyorsabban regenerálódna....
2012. jan. 20. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:

A körmödön lévő zselé NEM befolyáásolja a körmöd növekedését.

egy műkörmös

2012. jan. 20. 14:03
 6/7 anonim válasza:
én is így jártam. én a büdös életben soha nem csináltatok műkörmöt. úgy elvékonyítják a saját körmödet, hogy kész ki***** az egész. üdv az összes műkörmösnek **** szakmát választottatok. én mindenkit lebeszélek a műkörömről. 2 hétig szép kiadsz érte egy csomó pénzt utána meg fél évig szenvedsz,hogy rendbe jöjjön az egész....
2012. máj. 16. 13:55
 7/7 anonim válasza:
és amikor azt kéred tőlük,hogy szedjék le,azt mondják nem szedik, reszelgesd magadnak otthon. hát akkor az asztalt borítanám rátok kedves műkörmösök
2012. máj. 16. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!