Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Így jól csinálom a zselés...

Így jól csinálom a zselés műkörmöt?

Figyelt kérdés

1. Körömágy feltolása,vágása.

2. Bolyhozás.

3. Gombaölő és tapadást elősegítő folyadék.

4. Sablon felhelyezése.

5. Alap réteg. Lámpázás.

6. Minta. Lámpázás.

7. Fedőréteg. C ív kialakítása. Lámpázás.

8. Bufferezem.

9. Fényzselé. Lámpa.

Magamnak és anyukámnak szoktam körmöt csinálni itthon és érdekelne,hogy jól csinálom-e. Mivel már 2 éve van műkörmöm ,jobbnak láttam,ha megtanulom én is. Sokat spórolok vele magamnak és anyumnak.

Normális válaszokat várok és ,ha valamit nem jól csinálok írjátok meg. Köszike.

2012. márc. 14. 14:17
 1/4 tetris ***** válasza:

Én is próbálgatom magamnak itthon megcsinálni, de a jobb kezem körmeit nem vagyok képes szépen díszíteni, mert nagyon ügyetlen vagyok bal kézzel. Már annyit bosszankodtam emiatt, de akkor se megyek műkörmöshöz!!!!

Egyébként a leírt sorrended tökéletes.

2012. márc. 14. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy leírni le tudod, de az más dolog, hogy gyakorlatban hogyan csinálod. Képpel többre mennénk a válaszokat tekintve.

Egyébként milyen mintát csinálsz alapréteg után?

Fényzselé előtt csak bufferezel? Felületigazítás nincs is?

Az is érdekelne, hogy mennyire van elreszelve a természetes köröm, de az műköröm alatt nem fog látszani...

Utolsó kérdésként pedig hogy állapítottad meg, hogy lehet neked is és anyukádnak is építeni körmöt?

2012. márc. 14. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:

AZ alapréteg után jó a színes zselé a végére és a díszítés. Arra húzom az utolsó réteget.

És onnan tudom,hogy lehet nekem meg anyukámnak ,mert a legjobb barátnőm műkörmös. Csak mivel van kézügyességem és türelmem az ilyenekhez inkább én csinálom magamnak.

Nem oktatást kértem. Köszönöm.

2012. márc. 15. 10:04
 4/4 A kérdező kommentje:

* Jön a színes zselé.

Addig bolyhozom a körmöt,míg elnem tűnik a fényes felület. Nem reszelem le a körmömet teljesen.

2012. márc. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!