Így jól csinálom a zselés műkörmöt?
1. Körömágy feltolása,vágása.
2. Bolyhozás.
3. Gombaölő és tapadást elősegítő folyadék.
4. Sablon felhelyezése.
5. Alap réteg. Lámpázás.
6. Minta. Lámpázás.
7. Fedőréteg. C ív kialakítása. Lámpázás.
8. Bufferezem.
9. Fényzselé. Lámpa.
Magamnak és anyukámnak szoktam körmöt csinálni itthon és érdekelne,hogy jól csinálom-e. Mivel már 2 éve van műkörmöm ,jobbnak láttam,ha megtanulom én is. Sokat spórolok vele magamnak és anyumnak.
Normális válaszokat várok és ,ha valamit nem jól csinálok írjátok meg. Köszike.
Én is próbálgatom magamnak itthon megcsinálni, de a jobb kezem körmeit nem vagyok képes szépen díszíteni, mert nagyon ügyetlen vagyok bal kézzel. Már annyit bosszankodtam emiatt, de akkor se megyek műkörmöshöz!!!!
Egyébként a leírt sorrended tökéletes.
Az egy dolog, hogy leírni le tudod, de az más dolog, hogy gyakorlatban hogyan csinálod. Képpel többre mennénk a válaszokat tekintve.
Egyébként milyen mintát csinálsz alapréteg után?
Fényzselé előtt csak bufferezel? Felületigazítás nincs is?
Az is érdekelne, hogy mennyire van elreszelve a természetes köröm, de az műköröm alatt nem fog látszani...
Utolsó kérdésként pedig hogy állapítottad meg, hogy lehet neked is és anyukádnak is építeni körmöt?
AZ alapréteg után jó a színes zselé a végére és a díszítés. Arra húzom az utolsó réteget.
És onnan tudom,hogy lehet nekem meg anyukámnak ,mert a legjobb barátnőm műkörmös. Csak mivel van kézügyességem és türelmem az ilyenekhez inkább én csinálom magamnak.
Nem oktatást kértem. Köszönöm.
* Jön a színes zselé.
Addig bolyhozom a körmöt,míg elnem tűnik a fényes felület. Nem reszelem le a körmömet teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!