Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi. Őszintén.10/?
2013. máj. 7. 19:25
52/70 A kérdező kommentje:
te meg helyesírásbajnok?:DDD
2013. júl. 2. 14:08
53/70 anonim válasza:
álompasi vagy, ez legyen a legnagyobb gondod *_* :3
15/l
55/70 Villácska válasza:
Most én egy fiú vagyok. De őszintén, miért a tömegpávák jönnek be a lányoknak? Akik mellesleg úgy néznek ki mint egy homokos? Sosem fogom megérteni. Férfiasság 0. Mielőtt azt hinnétek féltékeny vagyok, k*rvára nem. Van barátnőm, de ha így néznék ki hányingerem lenne magamtól.
56/70 anonim válasza:
55-ös 16 éves korig általában ilyen srácok szoktak bejönni a lányok. Régen nekem is ilyenek tetszettek, de mára már kinőttem.
58/70 anonim válasza:
Nem vagy kifejezetten az esetem mert a macisabb fiúkat csípem de azért 10-9 mert ami igaz az igaz!
59/70 anonim válasza:
17 vagy??? Es mikoriak a kepek? Mert kb 13nak latszol... Amugy tucatsrac, semmi extra.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!