Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi. Őszintén.10/?
2013. máj. 7. 19:25
21/70 anonim válasza:
Őszintén 10/10,de ettől függetlenül nekem nem jössz be,mert egy kicsit divatmajom vagy.Bocsi
17L
22/70 anonim válasza:
10/9.a mínusz a real miatt,de amúgy 10/10:D 15/l
24/70 anonim válasza:
Aztarohadt*-*
10/10
Nincs véletlen netes elérhetőséged? :D
25/70 anonim válasza:
Nem vagy kifejezetten az esetem, de távolról sem vagy csúnya!
Szerintem pár év múlva szuper pasi lesz belőled.:)
10/8,5
26/70 anonim válasza:
én fiúként csak annyi pozitívumot mondok, hogy Realos vagy. mivel lövöd be így a sérót?
27/70 anonim válasza:
Alapból 10/10 lennél, de a stílusod egy nagy nulla, hányinger...
28/70 anonim válasza:
Nagyon "szép" (kis)fiú vagy, nagyon fiatal, 10 év múlva álomférfi leszel, az biztos. Tényleg nagyon helyes vagy, és plusz pont a Real Madrid, én is imádom! :)
?/N
29/70 anonim válasza:
Egyidős vagyok veled, de nekem nagyon nem jönnek be az ilyen páwás stílusú emberkék, ezért számomra értékelhetetlen vagy. Teljesen lerontja az összképet, egyébként helyes leszel pár év múlva.
30/70 anonim válasza:
Alapanyag jó, ám a kivitelezés 0. Én úgy 12, max 13 évesnek tippeltelek. Éretlen vagy a korodhoz képest. Nem tetszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!