Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi. Őszintén.10/?
2013. máj. 7. 19:25
11/70 anonim válasza:
Objektívan 10-ből 9 pontot adnék.
Szubjektíven egyet sem, mert nagyon nem jönnek be az ilyen szépkisfiúk. A 2. kép konkrétan visszataszító...
12/70 anonim válasza:
Ohh 10/10 + 10 pont a Real Madrid miatt!! :D Abszolút az esetem vagy :$ Egyébként a szád felett az a pötty kicsit olyan Ronaldossá tesz :D:P
19/L
13/70 anonim válasza:
Helyes fiú vagy kis kisfiús arcocskád van :)
14/70 anonim válasza:
ha ez tenyleg tevagy akkor 10/11 *-* 16L
16/70 A kérdező kommentje:
igen ez tényleg én vagyok:)és köszönöm
2013. máj. 7. 20:29
17/70 anonim válasza:
te fiatalabb vagy mint én, de jó irányba haldsz, jó pasi lesz belőled. 10 ből 9es. :)))
18/70 anonim válasza:
Nekem annyira nem jössz be egy kicsit olyan divatb.zis vagy....bocs na meg a real is :) max 2/10
19/70 anonim válasza:
Akinek az ilyen kis lányos divatmajmok tetszenek az gondolkodjon el, hogy nem leszbikus-e. Mert a kérdező pont úgy néz ki mint egy átlagos tinilány, csak épp rövid és nagyon gáz hajjal.
Őszintén 1/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!