Nagyon csúnya az arcom. Tönkreteszi az életem. Miért lettem ilyen? 16/L
Mit vársz el? Azt,hogy tökéletes,ránc mentes,mű arcod legyen? Mert annál OCSMÁNYABB nincs .Ha ilyen az arcod,amit az előbb leírtam,akkor igen ocsmány vagy. A sminkkel is rontod az arcbőröd. Plasztikai műtét? Miért nem fogadod el magad? Nagy az esélye,hogy féltékenységből pofáznak,vagy azért,mert látják rajtad,hogy teljes mértékben az arcod ellen vagy. Ha a belsőd egy kincs,akkor mit foglalkozol az arcoddal? Ha annyira nem tetszik,akkor a belsődre gyúrj.. Van előnye is..Ha valaki szeretni fog,akkor nem a kinézetedért,hanem a lelkedért.. :) Privátba tényleg küldhetnél egy képet az arcodról,mert így nem érsz el semmit,ezt te is tudod.Okosnak,értelmesnek tűnsz,ne a külsődre alapozz mindent,hanem a belsődre. :) Képet. (:
19/L
Ez én voltam anno és hihetetlen, hogy mennyire érett voltam... Mégis tönkretettek, de az más tészta...
Igen, nagypn csúnya vagyok, sőt ahpgy idősödtem, férfiasabbak lettek a vonásaim és mégrosszabb, de ez van...
Most is és akkor is, a vonásokon nem lehet változtatni. Mi nem tetszik? Unblock ocsmány, nem csak mondjuk az orrom nagy...
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!