Szerintem nagyon nem vagyok szép. Sőt. Egyenesen csúnya vagyok. Szerintetek is?
Inkább lányok segítségét kérném ki. Volt már hogy próbáltom csajozni de mindig elutasítottak szerintem a kinézetem miatt. Emiatt az önbizalmam nagyon lecsökkent de most is nagyon nagyon tetszik egy làny de szerintem ezt felesleges erőltetni.
Itt a kép: [link]
nem vagy csúnya. engem a szőr se zavar, de egy frizuraváltás tényleg jót tenne.
gondolom gitározol! :D a zenészekért mindig bomlottak a csajok, nem is értem, mi a probléma! :D tessék tisztában lenni a külső-belső értékeiddel, az megadja az önbizalmat. ha jó a fellépésed, a csajozás is könnyebben fog menni.
Az alapanyag nem rossz, csak ti pasik azt hiszitek, nem kell csinálni semmit a külsőtökkel.
Kezdetnek tegyél már fel egy képet, amin kihúzod magad és mosolyogsz!
Ezt nézd meg!
Neki biztos nem gond, hogy bármelyik csajhoz odamenjen.
....és tudod miért nem?!
Mert baromi sokat foglalkozik a külsejével!
Nem kell kifent-kikent bu.zinyuszinak lenni, mert attól én is hányok.
Röviden: az alapanyag nem rossz. De itt meg is rekedt a dolog.
Csinálj valamit a hajaddal, kapd le marha gyorsan azt a szakmunkásbajuszt, és kezdj el gyúrni, vagy legalább valamit mozogni az egérrel kattintgatáson kívül.
Egy kis bicepsz, egy kis hasizom, egy kis comb, és máris sokkal több csajnak fog feltűnni, hogy egyáltalán a világon vagy.
Az arcberendezéseddel semmi gond nincs, és az alkatod is OK lenne. Csak ideje tenni is valamit azért, hogy jól nézz ki!
Mit gondolsz, a jó csajok maguktól lesznek olyanok, amilyenek??
Fenéket, kispofám!
Diéta, torna, szoli (még ha én ki nem állhatom, akkor is sokan járnak), fodrász, kozmetikus, műkörmös, és reggel nem véletlenül válogatnak egy-két órát a tükör előtt, mit vegyenek fel.
Nem gondolod komolyan te sem, hogy fel tudod venni a versenyt, ha reggel kikelsz, felkapsz egy zombi-színű pólót, és kész a megjelenésed...?!
Jól akarsz kinézni?
Tegyél érte!
A másik lehetőség, hogy életed végéig sírhatsz, hogy nincs csajod, meg nincs önbizalmad, és csúnya vagy.
Válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!