Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintem nagyon nem vagyok...

Szerintem nagyon nem vagyok szép. Sőt. Egyenesen csúnya vagyok. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Inkább lányok segítségét kérném ki. Volt már hogy próbáltom csajozni de mindig elutasítottak szerintem a kinézetem miatt. Emiatt az önbizalmam nagyon lecsökkent de most is nagyon nagyon tetszik egy làny de szerintem ezt felesleges erőltetni.

Itt a kép: [link]

2013. máj. 6. 13:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
figyelj a lánynak éppen a kinézeted alapján kéne válogatni hanem megismerni és ugy dönteni...de csak hajráá.:))
2013. máj. 6. 13:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem nézel ki rosszul, de az önbizalom hiány mindenkin meglátszik. Kezdésnek azt ajánlom, hogy borotválkozz meg, tedd rendbe a hajad. Ha tetszik amit a tükörben látsz, könnyebb lesz. :-)
2013. máj. 6. 14:00
 3/24 anonim ***** válasza:
Semmi baj veled a kép alapján, max a hajad béna, egy hosszabb vagányabb jobban állna.
2013. máj. 6. 14:01
 4/24 anonim ***** válasza:

nem vagy csúnya. engem a szőr se zavar, de egy frizuraváltás tényleg jót tenne.

gondolom gitározol! :D a zenészekért mindig bomlottak a csajok, nem is értem, mi a probléma! :D tessék tisztában lenni a külső-belső értékeiddel, az megadja az önbizalmat. ha jó a fellépésed, a csajozás is könnyebben fog menni.

2013. máj. 6. 14:07
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Lassan tényleg kéne borotválkozni mert eléggé látszik.. És ha a hajam zselézve lenne vagy valami ilyesmi?
2013. máj. 6. 14:07
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem sok látszik a hajadból, ha gondolod privátba küldj képet, szerintem keress valami frizurát, mert most olyan, mintha csak úgy le lenne vágva. Hidd el, ez sokat dob a megjelenésen.
2013. máj. 6. 14:11
 7/24 A kérdező kommentje:
Igen csak úgy le van vágva, semmi extra. A hosszabbat nem nagyon szeretem mert nagyon behullámosodik amit meg anyira nem szeretek.
2013. máj. 6. 14:12
 8/24 anonim ***** válasza:

Az alapanyag nem rossz, csak ti pasik azt hiszitek, nem kell csinálni semmit a külsőtökkel.

Kezdetnek tegyél már fel egy képet, amin kihúzod magad és mosolyogsz!

Ezt nézd meg!

[link]

Neki biztos nem gond, hogy bármelyik csajhoz odamenjen.

....és tudod miért nem?!

Mert baromi sokat foglalkozik a külsejével!

Nem kell kifent-kikent bu.zinyuszinak lenni, mert attól én is hányok.

Röviden: az alapanyag nem rossz. De itt meg is rekedt a dolog.

Csinálj valamit a hajaddal, kapd le marha gyorsan azt a szakmunkásbajuszt, és kezdj el gyúrni, vagy legalább valamit mozogni az egérrel kattintgatáson kívül.

Egy kis bicepsz, egy kis hasizom, egy kis comb, és máris sokkal több csajnak fog feltűnni, hogy egyáltalán a világon vagy.

Az arcberendezéseddel semmi gond nincs, és az alkatod is OK lenne. Csak ideje tenni is valamit azért, hogy jól nézz ki!

Mit gondolsz, a jó csajok maguktól lesznek olyanok, amilyenek??

Fenéket, kispofám!

Diéta, torna, szoli (még ha én ki nem állhatom, akkor is sokan járnak), fodrász, kozmetikus, műkörmös, és reggel nem véletlenül válogatnak egy-két órát a tükör előtt, mit vegyenek fel.

Nem gondolod komolyan te sem, hogy fel tudod venni a versenyt, ha reggel kikelsz, felkapsz egy zombi-színű pólót, és kész a megjelenésed...?!

Jól akarsz kinézni?

Tegyél érte!

A másik lehetőség, hogy életed végéig sírhatsz, hogy nincs csajod, meg nincs önbizalmad, és csúnya vagy.

Válassz!

2013. máj. 6. 14:15
 9/24 anonim ***** válasza:
frufrud ne legyen! És szakmunkás-bajuszod se :) Tennél fel egy olyan képet, amin ránk nézel? :D
2013. máj. 6. 14:18
 10/24 A kérdező kommentje:
Mindenképpen teszek fel képet de lehet hogy kicsit később, mert akkor este valószínűleg lekapom a "szakmunkásbajuszt", mert már engem is idegesít. Csak az a baj hogy ez lenne az első borotválkozásom szal kicsit parázok hogy milyen leszek azután. :)
2013. máj. 6. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!