Nagyon csúnya az arcom. Tönkreteszi az életem. Miért lettem ilyen? 16/L
Figyelt kérdés
Egyre csúnyább lesza fejem. Az alakom jó. Annyian beszólnak, csúfoltak! Nem akarok szépsép királynő lenni, de miért vagyok bányarém? Egyszerűen csúnyák a csontjaim, és ezen nem segít semmi. Le nem vágathatom a fejem, de bármit odaadnék, hogy ne legyek ilyen ocsmány. Annyival boldogabb lehetnék, ha átlagosan néznék ki. Meg örülök hogy nem vagyok fogyatékos, de ez sem igazság. Nem vagyok dagadt, sem pattanásos mégis. A plasztikai műtéttől félek, de számomra nincs más.2013. máj. 6. 19:10
1/22 Mysticista válasza:
ha eldöntötted, hogy nincs más, akkor mire vársz választ?
2/22 anonim válasza:
Biztos NEM VAGY CSÚNYA, mindenkiben van valami szép..:)) Másokkal pedig ne foglalkoz..:)
3/22 A kérdező kommentje:
Mert ennyi idősen nem lehet és nincs rá pénzem? Anyáék meg soha az életben nem engednék meg. De BIZTOS csúnya vagyok.
2013. máj. 6. 19:17
5/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy bárki felismerjen, ezért nem töltök fel képet. De most egy 90 kilos lány is gnómnak hívott. De sajnos igaza van. Ocsmányság vagyok.
2013. máj. 6. 19:22
7/22 anonim válasza:
Egy jó haj és smink csodákra képes :)
Küldesz egy képet? Hátha tudok valamit segíteni
20/L
8/22 anonim válasza:
egész biztos nem vagy ronda. Sminkelj, vágass új frizurát, frissítsd fel a ruhatárad, sportolj és sokkal jobban fogod érezni magad.
9/22 A kérdező kommentje:
Sminkelek, de az sem sokat segít. Sportolok, az alakommal semmi gond nincs.
2013. máj. 6. 19:31
10/22 A kérdező kommentje:
De most mit kell hazudni, csúnya vagyok!
2013. máj. 6. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!