Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya az arcom....

Nagyon csúnya az arcom. Tönkreteszi az életem. Miért lettem ilyen? 16/L

Figyelt kérdés
Egyre csúnyább lesza fejem. Az alakom jó. Annyian beszólnak, csúfoltak! Nem akarok szépsép királynő lenni, de miért vagyok bányarém? Egyszerűen csúnyák a csontjaim, és ezen nem segít semmi. Le nem vágathatom a fejem, de bármit odaadnék, hogy ne legyek ilyen ocsmány. Annyival boldogabb lehetnék, ha átlagosan néznék ki. Meg örülök hogy nem vagyok fogyatékos, de ez sem igazság. Nem vagyok dagadt, sem pattanásos mégis. A plasztikai műtéttől félek, de számomra nincs más.
2013. máj. 6. 19:10
1 2 3
 1/22 Mysticista ***** válasza:
20%
ha eldöntötted, hogy nincs más, akkor mire vársz választ?
2013. máj. 6. 19:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos NEM VAGY CSÚNYA, mindenkiben van valami szép..:)) Másokkal pedig ne foglalkoz..:)
2013. máj. 6. 19:13
 3/22 A kérdező kommentje:
Mert ennyi idősen nem lehet és nincs rá pénzem? Anyáék meg soha az életben nem engednék meg. De BIZTOS csúnya vagyok.
2013. máj. 6. 19:17
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Küldesz képet?
2013. máj. 6. 19:18
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy bárki felismerjen, ezért nem töltök fel képet. De most egy 90 kilos lány is gnómnak hívott. De sajnos igaza van. Ocsmányság vagyok.
2013. máj. 6. 19:22
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
És ha privátba küldesz?
2013. máj. 6. 19:24
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

Egy jó haj és smink csodákra képes :)

Küldesz egy képet? Hátha tudok valamit segíteni

20/L

2013. máj. 6. 19:25
 8/22 anonim ***** válasza:
egész biztos nem vagy ronda. Sminkelj, vágass új frizurát, frissítsd fel a ruhatárad, sportolj és sokkal jobban fogod érezni magad.
2013. máj. 6. 19:27
 9/22 A kérdező kommentje:
Sminkelek, de az sem sokat segít. Sportolok, az alakommal semmi gond nincs.
2013. máj. 6. 19:31
 10/22 A kérdező kommentje:
De most mit kell hazudni, csúnya vagyok!
2013. máj. 6. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!