Nagyon csúnya az arcom. Tönkreteszi az életem. Miért lettem ilyen? 16/L
Figyelt kérdés
Egyre csúnyább lesza fejem. Az alakom jó. Annyian beszólnak, csúfoltak! Nem akarok szépsép királynő lenni, de miért vagyok bányarém? Egyszerűen csúnyák a csontjaim, és ezen nem segít semmi. Le nem vágathatom a fejem, de bármit odaadnék, hogy ne legyek ilyen ocsmány. Annyival boldogabb lehetnék, ha átlagosan néznék ki. Meg örülök hogy nem vagyok fogyatékos, de ez sem igazság. Nem vagyok dagadt, sem pattanásos mégis. A plasztikai műtéttől félek, de számomra nincs más.2013. máj. 6. 19:10
11/22 A kérdező kommentje:
De muszáj valakinek csúnyának is lennie, h mondhassuk vkire, hogy szép.
2013. máj. 6. 19:34
12/22 anonim válasza:
Nekem szép az arcom, mégis egy nagy rakás szar az életem....
De biztosan nem vagy annyira csúnya, amilyennek gondolod magad.
13/22 anonim válasza:
Mi nem tetszik az arcodon? az orrod vagy a szemed? vagy az arcod formája? hidd el valami csak szép az arcodon!!! hangsúlyozd azt amit szeretsz magadon!
14/22 anonim válasza:
Szerintem, privátba kéne mindenkinek ( mármint akik eddig válaszoltak) képet küldeni, mert így, hogy leírod hogy nem vagy szép, mi nem tudjuk eldönteni hogy az vagy-e, csak az alapján tudunk vélemény mondani, amit elmondtál.
Egyébként nem igaz az, hogy valakinek rondának is kell lennie, mert mindenki mást tart szépnek, csak vannak olyan nők akik a többségnek tetszenek ( de nem mindenkinek!!!!).
Szerintem privátba küldj képet, mert így tényleg nem tudjuk elmondani a véleményünket, csak találgatni tudunk.
15/22 anonim válasza:
Előnyös hajjal, sminkkel lehet javítani bármilyen arcon. Kétlem hogy annyira csúnya lennél. Tinikorban mindenki azt mondja magára hogy csúnya. Meg mindenkit cikiznek mások valamiért.
16/22 anonim válasza:
jó, akkor csúnya vagy. Sajnáltasd magadat nyugodtan, nem fog érdekelni senkit se.
18/22 anonim válasza:
Én nem vagyok, csúnya, ennek ellenére csúfoltak sokan régebben. Hogy miért? Mert épp ezt találták ki. Nem volt túl jó gyerekkorom, most sincs valami jó életem, mégis alapjáraton jókedvű meg boldog vagyok, pedig lehetnék elégedetlen. Az ember eldöntheti mit gondoljon magáról, ha te eldöntötted hogy te márpedig csúnya vagy és sajnáltatod magad, akkor az is leszel.
19/22 anonim válasza:
csak úgy mondom, hogy megfelelő sminkes kontúrozással meg lehet változtatni az arcvonásokat. A fényképeket is lehet "igazgatni". Ma már semmi nem lehetetlen.
20/22 anonim válasza:
mindenkiben van valami szép és mindenki úgy jó ahogy van:)
Küldhetsz privátban képet :)(16/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!