Ennyire reménytelen eset vagyok?
Ennyire csúnya vagyok? Önbizalmam már 0 -amennyi sértegettek, piszkáltak..
Anyuék meg a barátnők szerint szép vagyok, átlagos..de nem tudok hinni már nekik sem! :S
Akárhányszor elmegyek egy fiú mellett, röhögnek, halkabra veszik a hangjukat, és látom, hogy rólam beszélnek, meg nevetnek..
A legrosszabb, hogy lányok is csinálják ezt velem. Volt már hogy patkánynak hívtak, ami nagyon rosszul esett.
Egy éve lakom ebben a városban (suliba másik városba járok) és még egy barátnőm sincs..Félek is barátkozni, meg sok is a roma, amerre lakunk vagy 60-70, 20-30, 1-6 évesek vannak, ami nekem nem jó.
Tömegben (pl buszon) is furcsán érzem magam, mintha mindenki engem nézne..
Többször odajöttek "ismerkedni" a fiúk, és jót röhögtek rajtam, "figyeljétek hogy hogy néz ki" stb..
Pasim nem volt még, és félek, hogy ne mis lesz. Tudom, nem csak a külső számít..de mostanság igen! (sajnos)
Anyuék is mindig szekálnak, hogy miért nincs barátom..
157 cm, 45 kg vagyok, nincs rajtam felesleg..de az arcom..:S Mit tegyek? Jobb lenne, ha nem is élnék, de ez nem old meg semmit, ráadásul kisöcsémet nem akarnám egyedül hagyni, ő a mindenem..Legjobb barátnőm 300 km-re van..11 évig egy helyen laktunk..de most már másik országban vagyok.. Barátkozni se merek, mert mindenkinek van fiúja, vagy gyönyörű...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!