Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennyire reménytelen eset vagyok?

Ennyire reménytelen eset vagyok?

Figyelt kérdés

Ennyire csúnya vagyok? Önbizalmam már 0 -amennyi sértegettek, piszkáltak..

Anyuék meg a barátnők szerint szép vagyok, átlagos..de nem tudok hinni már nekik sem! :S

Akárhányszor elmegyek egy fiú mellett, röhögnek, halkabra veszik a hangjukat, és látom, hogy rólam beszélnek, meg nevetnek..

A legrosszabb, hogy lányok is csinálják ezt velem. Volt már hogy patkánynak hívtak, ami nagyon rosszul esett.

Egy éve lakom ebben a városban (suliba másik városba járok) és még egy barátnőm sincs..Félek is barátkozni, meg sok is a roma, amerre lakunk vagy 60-70, 20-30, 1-6 évesek vannak, ami nekem nem jó.

Tömegben (pl buszon) is furcsán érzem magam, mintha mindenki engem nézne..

Többször odajöttek "ismerkedni" a fiúk, és jót röhögtek rajtam, "figyeljétek hogy hogy néz ki" stb..

Pasim nem volt még, és félek, hogy ne mis lesz. Tudom, nem csak a külső számít..de mostanság igen! (sajnos)

Anyuék is mindig szekálnak, hogy miért nincs barátom..

157 cm, 45 kg vagyok, nincs rajtam felesleg..de az arcom..:S Mit tegyek? Jobb lenne, ha nem is élnék, de ez nem old meg semmit, ráadásul kisöcsémet nem akarnám egyedül hagyni, ő a mindenem..Legjobb barátnőm 300 km-re van..11 évig egy helyen laktunk..de most már másik országban vagyok.. Barátkozni se merek, mert mindenkinek van fiúja, vagy gyönyörű...

14/L

2013. máj. 5. 19:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Holnap küldök mindenkinek, most telefonról vagyok. Mellesleg megleptetek:-)
2013. máj. 5. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
nekem is!
2013. máj. 6. 11:06
 13/21 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz ,ha gondolod.
2013. máj. 6. 13:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen másfajta frizurát kellene hordanod.
2013. máj. 6. 15:15
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Milyen haj állna jól? Mert eredetileg göndör, dús, csak ki szoktam ritkíttatni.. És nem sokféle lehet...

2013. máj. 6. 17:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz! :) 16L
2013. máj. 6. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szép lennél, de nagyon nem áll jól a hajad. Menj el fodrászhoz, és kérdezd meg, ő mit ajánl. Én a helyedben vasalnám, de ez nyilván a te döntésed.

Az öltözködésed milyen amúgy? Ha esetleg előnytelennek látod, azon is lehet segíteni.

Egyébként én rémesen néztem ki 14 évesen, nálad milliószor rosszabbul. Állig érő haj, szemüveg, fogszabályzó, előnytelen ruhák. Nekem sem volt barátom. Mostanra a hajam megnőtt, kontaktlencsére váltottam, levették a fogszabályzómat (bár azt amúgy is szerettem, kicsit hiányzik is :D), és mostanra kitapasztaltam, mi áll jól nekem. 2 éve azért sírtam, mert nem volt pasim, most meg néha irritálóan is nyomulnak.

Ebből csak azt akartam kihozni, hogy ne keseredj el, ha 14 évesen még nincs barátod! Egyrészt, később még bármi lehet,másrészt szerintem sokkal jobb, mintha ennyi idős korodra több f.szt fogtál volna, mint kilincset.

Ha 14 éves vagy, akkor gondolom 7-8.-os. Nyugodj meg, hamarosan kikerülsz abból a közegből, és egy remélhetőleg normálisabb társaságba fogsz kerülni.

16/L

2013. máj. 6. 20:50
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Szoktam vasalni, csak egy időre abbahagytam, mert kiszáradt.

Igen, 7.-es vagyok. :)

2013. máj. 7. 15:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Küldesz nekem is képet, ha megkérlek? :D

15/L

2013. máj. 7. 22:11
 20/21 anonim válasza:

Szia!

Én is ugyanígy érzek mint te. Küldj privátba képet légyszi :)

2013. máj. 18. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!