Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen eset vagyok, lányok?
Valami más van biztos a háttérben, amit nem emlegetsz ilyen büszkén, mert akkor már nem tűnnél áldozatnak a kérdésben.
Persze az is lehet, hogy rossz helyen, rossz személyeknél próbálkozol.
Hát tuti nem azért vagy sikertelen, mert hűséges vagy. Máshol keresd a hibát.
Az, hogy felnézel rájuk, mint nőre, elég furán hangzik, ha úgy érted, hogy pincsikutyaként körbeliheged őket, az cseppet sem pozitív.
Abban igazad van,hogy pestiként könnyű csajozni.Ott több csajom volt 2 hónap alatt,mint itt vidéken 1 év alatt.
A hiba az ön készülékében van.
Mi az, hogy felnézel rájuk? Na ezzel nálam már elvágnád magad. Nem egy kutyust szeretnék, hanem velem minden téren (szellemileg, szexuálisan, érzelmileg...stb.) EGYENRANGÚ partnert.
Persze, az alap, hogy tisztelni kell egymást, fel is lehet nézni egymásra, de könyörgöm, de a másik neme miatt legyen ez! :D
Nézd a panelházakat és ha egy lány kilógatja a haját mássz fel rajta. Nincs jobb javaslatom!
Én reménytelen eset vagyok, de nem is akarok változni! :) Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!