Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék meghódítani egy lányt? Ez egyenlőre reménytelen eset!
1 éve tetszik egy lány de nem jutok 1-ről a 2-re.
Hazudtam... Nem csak tetszik, szeretem is!
Szoktam neki írni facebookon. Mindig visszaír de sehogy se tudom rávenni hogy találkozzunk. Beszéltünk már párszor személyesen de csak futólag láttam, tehát nem tudtam sokat beszélni vele és elég kiszámíthatatlan hogy mikor látom legközelebb.
Nem tudom hogy mit gondol rólam, már kérdeztem is tőle h talán után vagy mi hogy nem akar velem találkozni de azt mondta h semmi baja velem.
Lehet h már unja :D
Megtehetné hogy nem válaszol a leveleimre, de nem teszi, mindig visszaír!
Ha esetleg valaki úgy érzi hogy tudna nekem segíteni hasznos tanácsokkal akkor szívesen várom a levelét.
Előre is köszi.
Ne haragudj.
Ismerek egy lányt, aki ilyen helyzetben van. Azt mondja, hogy nem akar vele találkozni, ezért mindig "dolga van". Megkérdeztem, hogy miért nem őszinte vele, állítása szerint nem akarja a srácot megbántani.
nekem inkább úgy néz ki, mintha csak szórakozna a sráccal, de ezt kívülállóként nehezebb megítélni.
Nem adom fel. Nem akarok az agyára menni ezért nem írok neki egyfolytában.
Remélem még összefutok vele még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!