Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Reménytelen eset vagyok?

Reménytelen eset vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves srác vagyok!

Van vagy nincs van vagy nincs barátnőm.

Igazság szerint szeretem,de vannak furcsa szokásaim. Van mikor napokra "eltűnök" mint egy tékozló fiú.Ez nyáron volt jellemző,így hogy suli van más a helyzet.

Ja igen a suli...A suliban a sztilóm átlagon felüli,nem nagyképűség beszél belőlem ez a TÉNY!

Sokszor látogatom az igazgatói irodát,mert olykor elfelejtek jó modort ápolni.Így nincs is sok barátom.

A barátnőmmel ha együtt vagyok,akkor boldog vagyok és rossz dolgokat csinálok a a háta mögött,hogy ő neki jobb legyen.(nem kell durva dolgokra gondolni).Nincs pénzem,de nem is kell, beszerzem így vagy úgy.Jól tanulok,és dolgozok is suli után...

Nálam a szemem szokott szeretni de évek óta fénytelen! Az egyik szemem kék a másik barna, kigúnyolnak..De ők már a homályban vannak.Szóval jobban jár mindenki ha nem kötözködik velem,mert kitör a banzáj.

Szóval a barátnőm igen,hol van hol nincs.Én tehetek róla,de így születtem ilyen modorral, sokszor olyan dolgokat teszek ami neki nem mindig jó, ő egy angyal, és nem ismerek nála jobb meleg szívű embert.

Aranyos és gondos, ha egyszer gyerekeim lennének akkor olyanokat szeretnék mint ő és egy cseppet se hasonlítsanak rám.

SOk idétlen vita van, jó a tűrőképességem és bírok várni,de nem végtelenségig...

Ha felhúznak elszáll az agyam és ha át szakad a gát akkor semmi nem gátol.

Változni,de hogyan? Magamtól akarok, szeretném elérni a céljaim, keményen dolgozok rajta de legbelül nem ilyen vagyok, legbelül egy bűnöző lennék és várnám a kivégzésem.

Jól esett leírni,bár ahogy pörögnek az agyamban a dolgok rájöttem,hogy semmi olyan érdek feszítőt nem írtam,hogy itt komoly dolgokról beszélgethessünk, de hátha valakit érdekel...

Szóval ja,rossz magatartás, néhol barátságos,tisztelettudó is vagyok..Ennyit az erényekről,betegesen vonzanak a könyvek,olvasok mindenfélét,egy kész könyvtáram van, néha kiülök a falú zajába egy padra és elzárok mindenkit és olvasok,addig míg be nem sötétedik...Ez egy jó tulajdonság azt hiszem.

Lehet megjátszom a "laza vagyok lesz*rlak" dillidárit de kész férfinak érzem magam.

Rosszul gondolom ? Vagy az egom nagyobb a szuper egonál?

Egyet mondok : FREUD !

NA?

2012. dec. 2. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az a sztiló?
2012. dec. 2. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2012. dec. 2. 21:41
 3/10 A kérdező kommentje:
ész haver ész
2012. dec. 2. 21:42
 4/10 A kérdező kommentje:

A kérdés komám,hogy miként legyek más ? elegem van már ebből a sz*rból és szeretnék normális ember lenni.

Magatartásiproblémákra gondolok!

2012. dec. 2. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok a haverod! De Te egy nagyképű, alul művelt, felületes, bunkó vagy!
2012. dec. 2. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:

gondolod te kisapám

és ne gyere ide nekem ezzel a sablon szöveggel..oké?

2012. dec. 2. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbálj a cselekedeteid előtt egy-két másodpercig gondolkodni, ez főleg akkor használhatod amikor bunkó vagy az emberekkel. Csak pár másodpercet gondolkodj és aztán szólalj meg. Tudom, hogy nagyon közhelyesen hangzik, de hasznos lehet.:)
2012. dec. 2. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehetsz überkirály tanuló ilyen helyesírással?
2012. dec. 2. 21:55
 9/10 anonim válasza:
Nem kell csinálnod semmit az élet majd amikor elkezdi osztogatni a pofonokat változni fogsz de más kedvéért ne ... mert az már nem te leszel és hazugság lesz az egész színjáték és mindig elő fog törni belőled az igazi éned aki meg szeret az fogadjon el a hibáiddal aki nem az meg ... szerintem nehéz tudatosan változni
2012. dec. 2. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Fú ember. Én nem ismerlek téged, és dicséretre méltó, hogy változni akarsz, de nekem szörnyen antipatikus a viselkedésed. Hogy lehet, hogy tanácsot vársz arra, hogyan változz meg, és amikor elmondják milyen is vagy (mert hát anélkül nem lehet dolgozni, hogy fel ne térképeznék a terepet), te ilyen rosszindulatúan reagálsz. Az egyik kommentnek igaza van. Gondolkozz! És talán egy picit tényleg visszavehetnél. Az aranyos barátnőd is biztosan nagyon örülne neked! :) Sok szerencsét!
2012. dec. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!